Firmino i rute til å rekke avskjedskampen på Anfield

Roberto Firmino trolig tilbake i full trening neste uke.

Jürgen Klopp kom fredag med en skadeoppdatering foran mandagens bortekamp mot Leicester, og der kunne han meddele at verken Roberto Firmino eller Naby Keita kommer til å være i kamptroppen på King Power Stadium. 

– Firmino nærmer seg veldig, men jeg tror ikke han blir klar til kampen. Jeg tror han vil trene for fullt med laget etter Leicester. Naby er ikke klar, sa Klopp.

Dermed er Firmino i rute til å kunne få noen minutter på banen i det som blir hans siste kamp på Anfield som Liverpool-spiller, når Aston Villa kommer på besøk neste lørdag. Brasilianeren kan da få ta sitt farvel med supporterne før han forlater klubben når kontrakten utløper etter sesongen. Den siste kampen for sesongen spilles borte mot Southampton søndag 28. mai. 

– Forventer en supervanskelig kamp

Vi fulgte pressekonferansen: – Forventer en supervanskelig kamp

Se hva Jürgen Klopp sa på pressekonferansen før møtet med Leicester.

Det ser verre ut for Keita å få tatt en liknende avskjed. Så langt er det ikke bekreftet at midtbanespilleren forlater Liverpool, men alt tyder på at han også forsvinner når kontrakten går ut. Det samme gjelder for Alex Oxlade-Chamberlain, som er skadefri, men ikke virker å være i nærheten av å få spilletid mot slutten av sesongen. 

Ytterligere tre spillere kan få sin siste kamp på Anfield som Liverpool-spiller neste helg. Det er Adrian, James Milner og Arthur. For sistnevntes del, som nylig bekreftet at hans tid i Liverpool er forbi, ville det også blitt den første kampen på Anfield om han skulle få noen minutter på banen mot Aston Villa. 

Spår kamp om unggutt som har imponert for tabelljumboen

Spår kamp om unggutt som har imponert for tabelljumboen

Liverpool er en av flere klubber som kan redde Romeo Lavia fra å bli med Southampton ned til Championship.

– Jeg føler at jeg har minst et par gode år igjen

Jordan Henderson ser lyst på egen fremtid:– Jeg føler at jeg har minst et par gode år igjen

Jordan Henderson er klar for en ny sesong, men først skal han gi alt i forsøket på å sikre en topp 4-plassering.