Firmino jobber hardt for å rekke lørdagens kamp

Roberto Firmino fikk en smakebit på hyllesten borte mot Leicester, og har lyst til å spille når han skal ta farvel med Anfield på lørdag.

Jürgen Klopp sa etter 3-0-seieren over Leicester mandag at han håper Roberto Firmino kan bli klar til å være i kamptroppen mot Aston Villa i sesongens siste hjemmekamp på lørdag. Oppgjøret blir brasilianerens siste for Liverpool på Anfield etter åtte sesonger i klubben. 

32-åringen skal etter planen trene for fullt på onsdag, etter å ha vært ute med en muskelskade de siste ukene. Mandag fikk han en fantastisk hyllest av bortefansen på King Power Stadium selv om han ikke spilte, og etter kampen kom han for å takke supporterne. 

– Det var veldig kult. Jeg har aldri sett noe sånn for en som ikke spiller, sa Klopp om syngingen til supporterne, før han la til at alle spillere bortsett fra Firmino har fått fri tirsdag. Han skal imidlertid på trening for å bli klar igjen. 

Siste hjemmekamp for flere spillere

Så langt er det Firmino og Arthur som har bekreftet at de forlater klubben i sommer. Dersom sistnevnte skulle få noen minutter på lørdag, vil det bli både første og siste kamp han spiller på Anfield for de røde. 

Leeds inn i kampen om Milner

Leeds inn i kampen om Milner

James Milner kan få et tilbud fra gamleklubben dersom de holder plassen.

Nunez sin skade er ikke alvorlig

Nunez sin skade er ikke alvorlig

Angrepsspilleren stod over mot Leicester.

Men også Naby Keita, Adrian, Alex Oxlade-Chamberlain og James Milner er på vei ut, og Klopp antydet at det er flere enn Firmino som kommer til å ta farvel. 

– Lørdag blir en vanskelig kamp av flere grunner. Det blir avskjedskampen til noen spillere, og så skal vi spille om absolutt alt mot det som er ligaens tredje beste lag i andre halvdel av sesongen. Midt i alt må vi forsøke å vinne kampen, sa manageren.

Selv om tre poeng er viktigst, er han opptatt av å gi spillerne avskjeden de fortjener. 

– Vi ønsker å vise respekten, takknemligheten og kjærligheten vi har for Bobby og alle de andre guttene som drar i sommer. Det blir en spesiell dag, som vil inneholde en vanskelig kamp, sa Klopp.

Liverpool - Aston Villa har avspark lørdag klokken 16.