Ingen utkjøpsklausul for Mac Allister

Liverpool må forhandle med Brighton om de ønsker å kjøpe Alexis Mac Allister.

Liverpool og Manchester United virker å være de to klubbene som er mest interessert i Brightons Alexis Mac Allister, og det kan være en av spillerne å følge med på inn mot overgangsvinduets start om en måned.

Spørsmålet er hvor mye Brighton kommer til å kreve for sin argentinske verdensmester, som i høst skrev under på en ny kontrakt som varer til 2025. David Ornstein i The Athletic skriver at det ikke er noen utkjøpsklausul i kontrakten, og dermed ikke en fast bestemt sum som kan tvinge Brighton til å selge.

Hevder Liverpool har presentert planene sine for Mac Allister

Hevder Liverpool har presentert planene sine for Mac Allister

Liverpool føler at de gjør fremskritt i jakten på Brightons VM-vinner.

Klopp vil ha alle kjøpene på plass før 8. juli

Klopp vil ha alle kjøpene på plass før 8. juli

Liverpools plan er å handle tidlig.

Imidlertid skal det ligge inne et punkt i kontrakten som kan gjøre det lettere for midtbanespilleren å bli solgt. I stedet for en normal utkjøpsklausul skal dette være en mer kompleks variant, og som kan føre til at Brighton kan ende opp med mer penger for spilleren.  

Vil forlate klubben

Mac Allister har de siste månedene blitt stadig mer linket til Liverpool, og forrige uke hevdet journalist Fabrizio Romano at det er hundre prosent sikkert at 24-åringen forlater Brighton i sommer. Brighton er for øvrig interessert i å hente James Milner fra Liverpool når kontrakten utløper. 

Romano skrev at Liverpool kommer til å jobbe mer med å overbevise Brighton om å selge Mac Allister de neste ukene, samtidig som de to klubbene kjemper om spill i Europa neste sesong.

Ornstein i The Athletic skriver at det foreløpig ikke er noen avtale med en ny klubb på plass for Mac Allister, og at vi neppe kommer til å få noen avklaring før etter sesongen. Det samme gjelder for hans ettertraktede midtbanemakker Moises Caicedo. 

Game on etter De Gea-tabbe

Topp fire-kampen:Game on etter De Gea-tabbe

En keepertabbe av David de Gea styrket Liverpools Champions League-håp betraktelig.

Nå skal samtalene mellom dommerne og VAR gjøres tilgjengelig for publikum

Nå skal samtalene mellom dommerne og VAR gjøres tilgjengelig for publikum

Premier League planlegger større åpenhet omkring VAR-avgjørelsene.