Klopp vil ha alle kjøpene på plass før 8. juli

Liverpools plan er å handle tidlig.

Liverpool jobber intensivt med å få på plass sommerkjøpene sine, der midtbanetrioen Ryan Gravenberch (Bayern München), Mason Mount (Chelsea) og Alexis Mac Allister (Brighton) er blant overgangsmålene.

Paul Joyce, kanskje de den fremste journalisten når det kommer til Liverpool FC, skriver for the Times at Jürgen Klopp er begeistret for Brightons VM-vinner Mac Allister. Han kommer til å ta en avgjørelse på fremtiden sin etter sesongen, men ønsker en tidlig overgang.

Det er også noe Klopp ønsker, ifølge Joyce. Manageren ønsker å få på plass alle signeringene sine før klubben er tilbake til sesongoppkjøring lørdag 8. juli. Liverpool vil ha to eller tre nye midtbanespillere på plass til pre-season.

Det virker nå klart at Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita og James Milner forlater de røde når kontraktene går ut 30. juni.

VAR-endringen Klopp kunne tenkt seg

VAR-endringen Klopp kunne tenkt seg

Jürgen Klopp kan tenke seg en stor endring i dagens VAR-system.

Nyheter 04.mai 20:53
Det ser ut som vi må ta farvel med tidenes Bosman-signering og en ekte klubblegende

Det ser ut som vi må ta farvel med tidenes Bosman-signering og en ekte klubblegende

Jürgen Klopp ønsket å ha James Milner med seg videre, men får neppe viljen sin nå.

Kommentar 04.mai 18:00

Vil ikke bekrefte utkjøpsklausul

Mac Allister signerte en ny kontrakt med Brighton i oktober, men i Brighton vil det ikke diskuteres om det finnes en utkjøpsklausul. Joyce, som «transferguru» Fabrizio Romano, forventer at Brighton vil slippe argentineren til sommeren. Han er også på ønskelisten til Manchester United.

Prisen Brighton forlanger skal være noe av det som gjør 24-åringen spesielt attraktiv, skriver Joyce, noe som bør antyde at det ikke er en så voldsom sum.

Den argentinske journalisten César Luis Merlo meldte tidligere torsdag at de røde ville tilby Mac Allister en kontrakt til 2028. Samme journalist har antydet at det snakkes om en overgangssum på 60-65 millioner pund.

Mac Allister vil tilbys en kontrakt til 2028

Mac Allister vil tilbys en kontrakt til 2028

Ryktebørsen 04.mai 19:24
18-åringen signerte sin tredje proffkontrakt

18-åringen signerte sin tredje proffkontrakt

Luke Chambers forlenger med Liverpool.

Nyheter 04.mai 17:17