– Jeg har elsket hvert eneste minutt

James Milner sier det blir trist å forlate Liverpool FC.

– Jeg har elsket hvert eneste minutt her. En utrolig klubb med en utrolig størrelse og historie, og vi har klart å skape vår egen historie, sier James Milner til liverpoolfc.com etter avskjeden med Anfield lørdag. 

Etter åtte sesonger er det over for Milner i den røde trøya, og etter kampen mot Aston Villa fikk han sin fortjente hyllest av publikum på Anfield. 

– Jeg blir mer emosjonell av å snakke om de andre guttene, men det er utrolig hvordan de åtte årene har gått. Det har vært en spesiell periode med tanke på det vi har oppnådd sammen og reisen vi har hatt sammen. Jeg ønsket å komme hit og vinne trofeer, og det store målet var å gi klubben et løft. 

– Å kunne dra nå vel vitende om at vi klarte det er fantastisk, sier Milner.

Firmino tok til tårene. Slik ble de fire Liverpool-heltene takket av på Anfield

Firmino tok til tårene. Slik ble de fire Liverpool-heltene takket av på Anfield

Roberto Firmino, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita fikk et verdig farvel med Anfield lørdag.

Slik som i sesongen som helhet, startet Liverpool spurten litt for sent

Kampkommentar Liverpool-Aston Villa:Slik som i sesongen som helhet, startet Liverpool spurten litt for sent

Et solid Aston Villa-lag og merkelige VAR-avgjørelser satte en stopper for Liverpools jakt på Champions League-spill. Her er vår kommentar etter kampen.

Kommentar 20.mai 19:26

Ny favorittklubb

Milner vil alltid være en Leeds-gutt, men nå innrømmer 37-åringen at barndomsklubben må dele plassen i hjertet sammen med Liverpool. 

– Jeg kommer alltid til å være Leeds, og hadde aldri trodd at en annen klubb skulle bety så mye for meg som Liverpool. Det sier alt om stedet, supporterne og historien, og hva vi har skapt her som en gruppe. 

– Jeg har vært heldig som har fått spille her i åtte år, og å spille med draktnummer 7. Du får trolig ikke se det draktnummeret spille back igjen. Jeg har forsøkt å rettferdiggjøre det å spille i den drakten, sier han.

Milner sier det blir trist å dra. 

– Men jeg ser frem til utfordringen. Jeg er heldig med tanke på alt vi har oppnådd. Vi har fått til alt jeg ønsket da jeg kom hit, og det skjer jo ikke så ofte.

Ikke tid for å mimre

Milner trekker frem spesielt to kvelder på Anfield som spesielle i løpet av tiden i klubben. 

– Vi har reist verden rundt og sett hvilken enorm støtte vi har. Og så har det blitt noen spesielle europeiske kvelder her. Kampene mot Dortmund og Barca peker seg ut, men det er mange andre. Minnene vil være der for alltid.

Midtbanespilleren hadde tilbud om å bli med videre, men ambisjonene er fremdeles å spille så mye Premier League-fotball som mulig. Derfor er det heller ikke nå han kommer til å sette seg ned og se tilbake på det som så langt har vært en fantastisk karriere. 

– Jeg vil bare ta en kamp om gangen. Vi har en kamp neste uke også, og det hadde vært fint å runde av med en seier. Det er en fantastisk klubb som jeg er stolt over å ha vært en del av så lenge.

– Vi måtte roe oss ned til andre omgang

– Vi måtte roe oss ned til andre omgang

Jürgen Klopp så en svak og hektisk første omgang før Liverpool roet seg ned og fikk satt press på Aston Villa.

Bobby reddet poeng i avskjeden. Det var mulig takket være landsmannen i buret

Spillerbørs og folkebørs: Bobby reddet poeng i avskjeden. Det var mulig takket være landsmannen i buret

Her er spillerbørsen etter sesongens siste hjemmekamp.

Kommentar 20.mai 18:08