Kapteinen om Champions League-mulighetene:– Jeg tviler på det

Lagkaptein Jordan Henderson er pessimist med tanke på Champions League-spill neste sesong, selv om Liverpool nå bare er fire poeng bak Manchester United.

Etter 1-0-seieren over Fulham onsdag kveld er Liverpool bare fire poeng bak Manchester United på fjerdeplass. Fem strake seiere, og 15 poeng av 15 mulige, har gjort underverker for tabellsituasjonen.

United har imidlertid spilt to kamper mindre enn Liverpool, så kaptein Jordan Henderson er pessimist i forhold til at hans lag skal klare å kvalifisere seg til neste års Champions League.

United har imidlertid en vanskelig bortekamp mot Brighton i kveld.

– Jeg tviler på det. Når vi ser hvem som er foran oss, så er de veldig gode, og de er ganske langt foran, sa Henderson etter kampslutt på Anfield, ifølge Liverpool Echo.

– Jeg tror vi kun skal tenke på oss selv, og vårt eget prestasjonsnivå. Forhåpentligvis vil vi være mye mer stabile når vi kommer tilbake etter sommeren, la Liverpool-kapteinen til.

– Det er alltid vanskelig å vinne kamper i Premier League. Fem seiere på rad er veldig bra. Vi har vist mer stabilitet. Det må vi fortsette med ut sesongen, og ta det med oss inn i neste sesong. Vi har også vært ute etter å holde buret rent igjen.

Trenger hjelp fra Brighton og West Ham

Dersom Brighton slår Manchester United på Amex Stadium i kveld, kan det imidlertid begynne å bli interessant. Da vil Liverpool bare være fire poeng bak United, med en kamp mer spilt. 

På søndag skal Erik ten Hags mannskap reise til London for å møte et West Ham i poengnød. David Moyes sitt lag er bare fire poeng over nedrykksstreken når fire kamper gjenstår, og må nok ha noen poeng til for å være helt trygge på fornyet Premier League-kontrakt, i en desperat bunnstrid der Leicester, Leeds, Nottingham Forest og Everton alle fortsatt har en realistisk mulighet til å passere The Hammers.

Manchester United har også igjen Wolves (H), Bournemouth (B), Chelsea (H) og Fulham (H), og Liverpool trenger hjelp fra noen av disse lagene skal de røde gjøre Hendersons spådommer til skamme.

Tredjeplasserte Newcastle har seks poeng mer enn Liverpool, og har en kamp mindre spilt enn de røde. The Magpies har igjen Arsenal (H), Leeds (B), Brighton (H), Leicester (H) og Chelsea (B), som på papiret kanskje er et hardere program enn det Manchester United har.

– Kvaliteten til motstanderen gjorde at de fikk noen muligheter

– Kvaliteten til motstanderen gjorde at de fikk noen muligheter

Alisson Becker var meget godt fornøyd med tre poeng mot Fulham, etter å ha gjort to helt matchavgjørende redninger.

– Vi hadde en samtale om det, og Mo er fortsatt vår straffeskytter

– Vi hadde en samtale om det, og Mo er fortsatt vår straffeskytter

Etter to misser på rad, har Mohamed Salah nå scoret to på rappen.