Kan gå med på salg dersom det er mulighet for tilbakekjøp

Liverpool vil helst ikke selge Fabio Carvalho.

Liverpool har allerede avslått et bud på Fabio Carvalho fra RB Leipzig, og det virker ganske klart at han ikke kommer til å spille med Liverbirden på brystet til høsten.

Budet fra Bundesliga-klubben skal ha vært altfor lavt, og blir beskrevet som «latterlig». I rapporten fra Paul Joyce i The Times, som var den første som skrev om det, står det at de røde kun vil vurdere et utlån denne sommeren.

Liverpool betalte fem millioner pund for spilleren i fjor sommer, med mulighet for ytterligere 2,7 millioner pund etter ulike kriterier. Fulham har også rett på 20 prosent fra et eventuelt videresalg. Carvalho kunne gått «gratis» i fjor sommer da kontrakten hans gikk ut, men klubbene måtte uansett bli enig om en kompensasjonssum, så avtalen ble gjort tidlig slik at de røde slapp mulig konkurranse fra andre interesserte klubber.

Vil ha mulighet til tilbakekjøp

I sin første sesong på Anfield scoret Carvalho tre mål på 21 kamper, men bare åtte av de kampene var fra start. I kampene han startet ble han byttet ut i sju av dem. Totalt ble det bare 618 minutter på banen hele sesongen, så det vil ha vært en veldig skuffende sesong for 20-åringen. Det ble veldig lite spilletid i andre halvdel av sesongen.

Fabrizio Romano skriver for The Guardian at Liverpool ikke nødvendigvis kun er åpne for et utlån, dersom det inkluderes en mulighet for tilbakekjøp i ev eventuelt salg. Det er en mulighet Manchester City har benyttet seg av en del de siste årene.

Det skal være flere klubber som er interessert i Carvalho.

Forventer at Mac Allister er rød innen ti dager

Forventer at Mac Allister er rød innen ti dager

Ryktebørsen 31.mai 10:50
Liverpool har allerede forhørt seg om pris

Liverpool har allerede forhørt seg om pris

Allerede før Jörg Schmadtke var på plass som ny sportsdirektør skal Liverpool ha snakket med Borussia Mönchengladbach om 22-åringen.