Lynch: Liverpool i ferd med å trekke seg fra kampen om Caicedo

Liverpool kommer ikke til å forsøke å kjøpe to midtbanespillere fra Brighton, ifølge David Lynch.

Liverpool.no-spaltist David Lynch skriver mandag i en artikkel for Football Insider at Liverpool er i ferd med å trekke seg tilbake i kampen om Moises Caicedo fra Brighton, og at de i stedet vil satse alt på å få Alexis Mac Allister. 

Caicedo og Mac Allister er to spillere som er ettertraktet i sommerens overgangsvindu etter en fantastisk sesong for Brighton. Mens Liverpool og Manchester United rapporteres å være mest interessert i Mac Allister, kan Caicedo fort havne i London. 

Lynch skriver at Chelsea og Arsenal er de som er ivrigst i jakten på Caicedo. 

Ingen utkjøpsklausul for Mac Allister

Ingen utkjøpsklausul for Mac Allister

Liverpool må forhandle med Brighton om de ønsker å kjøpe Alexis Mac Allister.

– Det er en herlig følelse, men sesongen er ikke over ennå

– Det er en herlig følelse, men sesongen er ikke over ennå

Liverpool har vunnet seks kamper på rad, men Cody Gakpo vil ikke nøye seg med det.

Var nærme Arsenal

Liverpool skal ha vært i kontakt med representantene til både Mac Allister og Chelseas Mason Mount, men det har vært stille rundt Caicedo. Lynch skriver at de røde ikke har snakket med Caicedo-leiren siden nyttår, og det kan tyde på at ecuadorianeren ikke kommer til å ende opp på Anfield.

Arsenal var nære ved å signere Caicedo i januar, og det er ventet at de vil gjøre et nytt forsøk når overgangsvinduet åpner etter sesongen, selv om 21-åringen skrev under på en ny kontrakt i vår.

For Chelseas del er det interesse for Caicedo, men de må først og fremst fokusere på å kvitte seg med spillere i det som er en enorm spillerstall. En av de som kan forsvinne er Mason Mount - og Liverpool er som kjent blant de som følger med. 

David Ornstein i The Athletic skrev for øvrig mandag at det ikke er noen utkjøpsklausul i kontrakten til Mac Allister, og dermed ikke en fast bestemt sum som kan tvinge Brighton til å selge. Likevel er det ventet at argentineren forsvinner fra sørkysten i løpet av sommeren.

Dette er midtbanespillerne Liverpool nå linkes til

Stor oversikt: Dette er midtbanespillerne Liverpool nå linkes til

Etter at de røde gjorde det klart at det ikke blir Jude Bellingham-kjøp, har det blitt liv på ryktebørsen.

Innsikt 29.apr 19:54