Lynch: Liverpool i ferd med å trekke seg fra kampen om Caicedo

Liverpool kommer ikke til å forsøke å kjøpe to midtbanespillere fra Brighton, ifølge David Lynch.

Liverpool.no-spaltist David Lynch skriver mandag i en artikkel for Football Insider at Liverpool er i ferd med å trekke seg tilbake i kampen om Moises Caicedo fra Brighton, og at de i stedet vil satse alt på å få Alexis Mac Allister. 

Caicedo og Mac Allister er to spillere som er ettertraktet i sommerens overgangsvindu etter en fantastisk sesong for Brighton. Mens Liverpool og Manchester United rapporteres å være mest interessert i Mac Allister, kan Caicedo fort havne i London. 

Lynch skriver at Chelsea og Arsenal er de som er ivrigst i jakten på Caicedo. 

Ingen utkjøpsklausul for Mac Allister

Ingen utkjøpsklausul for Mac Allister

Liverpool må forhandle med Brighton om de ønsker å kjøpe Alexis Mac Allister.

Nyheter 08.mai 10:31
– Det er en herlig følelse, men sesongen er ikke over ennå

– Det er en herlig følelse, men sesongen er ikke over ennå

Liverpool har vunnet seks kamper på rad, men Cody Gakpo vil ikke nøye seg med det.

Nyheter 08.mai 12:24

Var nærme Arsenal

Liverpool skal ha vært i kontakt med representantene til både Mac Allister og Chelseas Mason Mount, men det har vært stille rundt Caicedo. Lynch skriver at de røde ikke har snakket med Caicedo-leiren siden nyttår, og det kan tyde på at ecuadorianeren ikke kommer til å ende opp på Anfield.

Arsenal var nære ved å signere Caicedo i januar, og det er ventet at de vil gjøre et nytt forsøk når overgangsvinduet åpner etter sesongen, selv om 21-åringen skrev under på en ny kontrakt i vår.

For Chelseas del er det interesse for Caicedo, men de må først og fremst fokusere på å kvitte seg med spillere i det som er en enorm spillerstall. En av de som kan forsvinne er Mason Mount - og Liverpool er som kjent blant de som følger med. 

David Ornstein i The Athletic skrev for øvrig mandag at det ikke er noen utkjøpsklausul i kontrakten til Mac Allister, og dermed ikke en fast bestemt sum som kan tvinge Brighton til å selge. Likevel er det ventet at argentineren forsvinner fra sørkysten i løpet av sommeren.

Dette er midtbanespillerne Liverpool nå linkes til

Stor oversikt: Dette er midtbanespillerne Liverpool nå linkes til

Etter at de røde gjorde det klart at det ikke blir Jude Bellingham-kjøp, har det blitt liv på ryktebørsen.

Innsikt 29.apr 19:54