De utlånte: Satt på benken da opprykket ble sikret

Slik gikk det med de utlånte i helgen.

Jack Bearne har tilbrakt sesongen på utlån i Kidderminster Harriers på nivå seks, og selv om klubben har hatt en bra sesong, har det ikke vært det helt store for angrepsspilleren fra Liverpool. Det viste seg igjen da klubben møtte Brackley Town i opprykksfinalen om en plass i National League neste sesong. Der satt nemlig 21-åringen på benken gjennom hele kampen og så sine lagkamerater vinne 2-0. 

En annen spiller som kjemper om opprykk, og en som har hatt en flott sesong, er høyrebacken Conor Bradley. Denne helgen spilte han og Bolton det første oppgjøret i playoff-semifinalen i League One, og det endte 1-1 hjemme mot Barnsley. Dermed har Bolton et tøft utgangspunkt, men drømmen om Championship og finale på Wembley lever før returoppgjøret. 

I Skottland spilte Leighton Clarkson og Aberdeen uavgjort 0-0 mot Hibernian, mens Luke Chambers spilte hele kampen da Kilmarnock slo Livingston 2-0. 

Ba om å bli utelatt fra VM-troppen

Ba om å bli utelatt fra VM-troppen

Liverpools utlånte unggutt vil heller hjelpe klubblaget med å redde plassen.

Nyheter 15.mai 09:03

Sepp van den Bergs skadecomeback fikk fart på Schalke i nedrykksstriden, men den utlånte forsvareren kunne ikke gjøre noe med serieleder Bayern München på bortebane, og til slutt endte det med et 6-0-tap. 

LFC Womens utlånte spiller Lucy Parry startet for Hibernian da de tapte 2-1 mot Celtic.

– Hundre er mye, men det er ikke en gang halvparten av det noen av de største oppnådde

– Hundre er mye, men det er ikke en gang halvparten av det noen av de største oppnådde

Alisson Becker har rekordene til de største keeperlegendene i Liverpool i kikkerten når han nå sikter seg inn på hundre nye «clean sheets».

Nyheter 15.mai 11:35
– Jeg har aldri tvilt på disse guttene

– Jeg har aldri tvilt på disse guttene

Jürgen Klopp er lettet over at Liverpool endelig har funnet formen igjen.

Nyheter 14.mai 23:15