Tyskerens uttalelse er offentliggjortSlik forklarer Klopp utblåsningen

Jürgen Klopp har beklaget seg etter utspillet, og kommet med sin versjon av hva som skjedde.

Torsdag ettermiddag ble det klart at Liverpools manager Jürgen Klopp er suspendert i to kamper etter hans utblåsning etter Tottenham-kampen på Anfield. I tillegg fikk tyskeren en bot på 75 000 pund. 

Etter hendelsen fikk Klopp muligheten til å forklare seg til FA. Nå er det offentliggjort hva tyskeren skrev som forklarelse. 

Dette skrev Klopp

«Jeg ønsker å starte dette brevet med å si det viktigste; jeg beklager. Jeg beklager for reaksjonen min i øyeblikket da jeg sprang mot Mr Brooks og jeg aksepterer at en advarsel var fortjent», innleder tyskeren i brevet, som er gjengitt av Liverpool Echo.

«Jeg aksepterte det og jeg aksepterer at det gule kortet var korrekt. Samtidig beklager jeg for innholdet i intervjuet mitt etter kampen. Det var ikke intensjonen min, men jeg ser nå at det virker som om jeg stiller spørsmål ved Mr Tierneys integritet. Det tar jeg ansvar for»

«Ordene jeg brukte var upassende. Begge hendelsene var drevet av følelser. Jeg ble for frustrert på noen av avgjørelsene, som ledet til en følelse av urettferdighet»

«Jeg bar den frustrasjonen med meg inn i intervjuene etter kampen. Jeg ber om at dere ser på kommentarene mine i lys av konteksten; at managere må gjøre intervjuer like etter kampen. Det gjør det vanskelig med en mer avmålt inngang»

UTBLÅSNING: Klopp var ikke nådig i hans omtale av Tierney.

UTBLÅSNING: Klopp var ikke nådig i hans omtale av Tierney.

«Samtidig så er ikke engelsk mitt språk, og noen ganger kan det jeg sier og det jeg mener å se være forskjellig. For å unngå tvil, prøvde jeg å uttrykke hvordan jeg følte meg samtidig som jeg taklet frustrasjonen rundt flere avgjørelser i løpet av kampen»

«Det handlet om følelser. For å være klinkende klar, vet jeg at Mr. Tierney og alle andre dommere gjør jobben sin uten noen partiskhet og fordommer»

«Det er ikke en unnskyldning, men jeg tror vi har utgjort en stor prosentandel av Mr Tierneys kamper denne sesongen? Noe slikt som 20% av kampene han har dømt har involvert mitt lag. Det er ikke et forsvar, men en observasjon, og det kan være årsaken til at det har bygd seg opp frustrasjonen over flere hendelser over en lengre periode»

«Forhåpentligvis var det mulig å se i min neste pressekonferanse (tirsdag 2. mai, 2023) at jeg ønsket å klargjøre og rette på det jeg sa i intervjuet med Sky Sports, som fant sted bare minutter etterpå en dramatisk kamp var slutt», avslutter han i brevet. 

Under kan du lese brevet. 

Hvor går veien videre for de fire som nå tar farvel med Liverpool?

Hvor går veien videre for de fire som nå tar farvel med Liverpool?

Foreløpig har ingen bekreftet hvor turen går neste sesong.

Bekreftet: Kvartett forlater klubben i sommer

Bekreftet: Kvartett forlater klubben i sommer

Liverpool FC bekrefter at fire førstelagsspillere forlater klubben når kontrakten utløper i sommer.