The Guardian: PGMOL støtter dommernes avgjørelser

Dommernes styrende organ er ventet å avvise Liverpools klagebrev.

Tidligere har PGMOL, dommernes styrende organ, gått ut og offisielt beklaget for fire ulike hendelser i etterkant av kampene. Det vil ikke skje i denne omgang, skal vi tro The Guardian.

De to hendelsene det er snakk om er Tyrone Mings sin takling på Cody Gakpo i den første omgang, og annuleringen av Liverpools mål like etter hvilen.

«PGMOL er ventet å avvise Liverpools klager og støtte dommernes avgjørelser. Dommernes organisasjon vurderer begge situasjonene som subjektive avgjørelser», skriver den engelske avisen.

Diskusjonene rundt situasjonene har gitt mange ulike meninger i løpet av de siste dagene. Det er spesielt annuleringen av Liverpools mål som har fått flest til å komme med sin oppfatning.

DISKUTERTE: Alisson var borte hos Cody Gakpo for å vise hvor høyt Tyrone Mings sin fot traff.

DISKUTERTE: Alisson var borte hos Cody Gakpo for å vise hvor høyt Tyrone Mings sin fot traff.

Jürgen Klopp var også ute å kommenterte situasjonen i etterkant av kampen. Tyskeren forholde seg ganske rolig.

– Jeg spurte dommeren om hvorfor det var offside, ettersom en offside burde være åpenbar, men han sa det var en subjektiv avgjørelse. Han mener det ikke er en tilsiktet berøring, jeg mener det er det, uttalte tyskeren.

Motsvaret fra PGMOL er ventet å komme i løpet av kort tid, og kommer i kjølvannet av Liverpools klage mandag. Da sendte klubben inn et brev og spurte om en forklaring på situasjonene.

Merseyside-klubben skal være svært misfornøyde med begge situasjonene, og føler nok at tre poeng var innen rekkevidde om utfallet hadde endt annerledes.

Hensikten med det formelle brevet er å komme til bunns i hvordan og hvorfor dommerne konkluderte med dette, gitt alt av videobevis som var tilgjengelig.

Tidligere Premier League-dommer:Slik forklarer han de kontroversielle avgjørelsene i Villa-kampen

De fleste Liverpool-supportere forsto lite av hvorfor stemplingen på Gakpo ikke ble sjekket, mens målet til samme mann ble annullert etter en VAR-sjekk.

Liverpool har bedt om en forklaring på de to omdiskuterte dommeravgjørelsene

Liverpool har bedt om en forklaring på de to omdiskuterte dommeravgjørelsene

Klubben har skrevet til PGMOL, dommernes styrende organ, for å få en forklaring på de to avgjørelsene som ledet til uavgjort mot Aston Villa.