Tror laget kan gjøre det vanskelig for Liverpool på King Power Stadium

Dean Smith forventer at eget lag kjemper for livet mot Liverpool, og tror det kan gi poeng mot formlaget.

Før oppgjøret mot Liverpool mandag kveld, ser det ikke lyst ut med tanke på å overleve i Premier League for Leicester City sin del. Dean Smiths mannskap ligger nest sist på tabellen, og har to poeng opp til Everton på trygg grunn.

Etter å kun ha tatt to poeng i kamper mot andre nedrykkskandidater i Everton og Leeds United, samt et Fulham-lag uten noe å spille for, venter nå to vanskelige kamper mot Liverpool og Newcastle United. I sesongens siste kamp møter «revene» West Ham. 

Selv om det begynner å spøke for Leicester City, har ikke manager Dean Smith gitt opp håpet om enda et mirakel. 

Snur raskt

– Vi får ikke gjort noe med resultatene i andre kamper, vi må bare konsentrere oss om oss selv, uttalte Smith på pressekonferansen før møtet med Liverpool.

– Det er vår oppgave å gjøre gode prestasjoner og få resultater nå. Vi trenger et rent bur, og spillerne vet godt hva som står på spill. 

Selv om mange nå ser på Leicester City som favoritter til å være et av lagene som følger Southampton ned i Championship, er sjefen klar på at det kan snu raskt. 

– Vi ble avskrevet for seks kamper siden, så var det plutselig Leeds og Everton som ble avskrevet. Det kan endre seg veldig raskt.  

I TRØBBEL: Leicester-spillerne fortviler etter nederlaget mot Fulham.

I TRØBBEL: Leicester-spillerne fortviler etter nederlaget mot Fulham.

Må tette hullene

I deres forrige kamp slapp Leicester City inn hele fem mål mot Fulham, og da hjalp det lite at de scoret tre mål selv. Smith er tydelig på at laget må være bedre i avgjørende øyeblikk om Liverpool skal trues. 

– Jeg forventer at laget skal kjempe, men også bedre kvalitet i de avgjørende øyeblikkene. Det var en vill kamp på mandag, og det kunne ha blitt 9-8 slik oppgjøret var. 

– Vi må være bedre defensivt, samtidig som vi ikke må legge bånd på talentene våre offensivt. Vi må ha færre individuelle feil, for de koster oss mange mål feil vei. 

Galla ble avlyst og spillerne risikerer å miste halve lønna

Galla ble avlyst og spillerne risikerer å miste halve lønna

Leicester er i en økonomisk krise som kan forverre seg ved nedrykk til Championship.

Nyheter 15.mai 15:16

Leicester-sjefen tror ikke det er umulig å få poeng mot Liverpool, selv om Klopps menn har vunnet de seks siste kampene sine. 

– De har vunnet seks kamper på rappen, så vi skjønner alle at det er et vanskelig tidspunkt å møte dem på. Men de har ikke vunnet like mange kamper borte som de vanligvis gjør - i Premier League har de bare tatt 10 av de siste 30 mulige poengene. 

– Vi må sørge for å levere en prestasjon lik den Brighton og Brentford gjorde her for å få et resultat. Vi må sørge for at så mange spillere som mulig leverer gode prestasjoner, og at vi vinner duellene, understreker han. 

– Man må løpe mer og raskere enn motstanderen, og bruke ballen bedre. Dersom vi gjør det, har vi alle muligheter, avsluttet han om planen mot Liverpool. 

Oppgjøret mellom Liverpool og Leicester starter klokken 21.00, og sendes på V Sport PL. 

Mac Allister vil spille i Champions League

The Athletic: Mac Allister vil spille i Champions League

Liverpools jakt på Alexis Mac Allister kan avhenge av hvor de røde havner på tabellen, ifølge The Athletic.

Nyheter 15.mai 13:12
– Jeg har aldri tvilt på disse guttene

– Jeg har aldri tvilt på disse guttene

Jürgen Klopp er lettet over at Liverpool endelig har funnet formen igjen.

Nyheter 14.mai 23:15