The Athletic: Mac Allister vil spille i Champions League

Liverpools jakt på Alexis Mac Allister kan avhenge av hvor de røde havner på tabellen, ifølge The Athletic.

Liverpool og Manchester United er de to klubbene som nå nevnes i forbindelse med en mulig overgang for Alexis Mac Allister, som Brighton-manager Roberto De Zerbi innrømmet kan forsvinne i løpet av sommeren etter søndagens 3-0-seier over Arsenal. 

De siste ukene har det virket som det er Jürgen Klopp og co som er i førersetet i kampen om argentineren, men skal vi tro The Athletic kan jakten på spilleren avhenge av hvor laget havner på tabellen. De skriver nemlig at Mac Allister vil spille i Champions League dersom han velger å forlate klubben. 

Slik tabellen ser ut for øyeblikket er det Manchester United som er i stand til å tilby den muligheten, mens Liverpool lener seg på et noe tynt håp om at rivalene eller Newcastle skal snuble i sesongens tre siste kamper. 

Liverpool ligger for øyeblikket kun an til å kvalifisere seg til Europa League, og Brighton ser ut til å gjøre det samme da de har god kontroll på sjetteplassen. Dermed kan Manchester United seile opp som favoritter hos Mac Allister dersom de holder på sin topp fire-plassering. 

Var tema hos Klopp

På fredagens pressekonferanse snakket Klopp igjen om muligheten til å tiltrekke seg spillere nå, uten at Champions League-spill neste sesong er noen garanti.

De Zerbi forventer å miste Mac Allister

De Zerbi forventer å miste Mac Allister

Liverpool er sterkt linket til Alexis Mac Allister.

Nyheter 14.mai 20:52
Brighton er allerede i ferd med å erstatte Alexis Mac Allister

Brighton er allerede i ferd med å erstatte Alexis Mac Allister

Jakter spilleren Liverpool ville ha i 2016.

Nyheter 13.mai 10:10

– Jeg kan ikke si til noen for øyeblikket at vi definitivt kommer til å være i Champions League, så dersom du snakker med en spiller, så vet han det, svarte Klopp.

Han tror ikke at Champions League vil bli noen avgjørende faktor for å tiltrekke seg gode spillere til sommeren.

– Alt det andre er det samme som det var har vært før. Det er en fantastisk klubb med et veldig godt lag, som forhåpentligvis vil være enda bedre neste år, svarte Klopp.

– Det er fortsatt Liverpool, og det betyr at vi er veldig attraktive for mange spillere. Det er ikke noe vi må glemme, svarte manageren.

Om Alexis Mac Allister deler den oppfatningen, gjenstår å se. 

– Pochettino kommer for sent for å redde forholdet mellom Mount og Chelsea

– Pochettino kommer for sent for å redde forholdet mellom Mount og Chelsea

Ryktebørsen 15.mai 12:56
– Hundre er mye, men det er ikke en gang halvparten av det noen av de største oppnådde

– Hundre er mye, men det er ikke en gang halvparten av det noen av de største oppnådde

Alisson Becker har rekordene til de største keeperlegendene i Liverpool i kikkerten når han nå sikter seg inn på hundre nye «clean sheets».

Nyheter 15.mai 11:35