Årets U21-EM kan bli ekstra interessant for Liverpool-supporterne

Tre Liverpool-spillere deltar, men minst like spennende er fire andre talenter.

21. juni sparkes årets europamesterskap for U21-landslag i gang i Georgia og Romania, og sett med Liverpool-øyne kan det bli et interessant mesterskap.

Først og fremst blir det spennende å se hvordan det går med Harvey Elliott og Curtis Jones i England-troppen, og mesterskapet gir også Sepp van den Berg muligheten til å vise seg frem for Nederland. England er i gruppe med Tsjekkia, Tyskland og Israel og har nok klare ambisjoner om å ta seg videre, mens Nederland møter Belgia, Portugal og vertsnasjon Georgia.

Klopp vil ha garantier før han går for Lavia

Lynch: Klopp vil ha garantier før han går for Lavia

Liverpool vil unngå å havne i budkrig, melder David Lynch.

To ekstra grunner til å gå for Romeo Lavia i sommer

To ekstra grunner til å gå for Romeo Lavia i sommer

Romeo Lavia er ikke bare et spennende talent. Det kan også være flere grunner til at Liverpool burde kjøpe unggutten i sommer.

Men selv om det skal bli interessant å følge de tre, må de nok finne seg i at det er noen andre som kommer til å stjele overskriftene sett med Liverpool-øyne. Fire av de unge spillerne klubben nå linkes til er nemlig i aksjon i mesterskapet.

Fransk duo i aksjon

Laget som kanskje blir artigst å følge er den svært talentfulle franske troppen, og spesielt vil vi selvsagt holde et øye med Khephren Thuram fra Nice og Manu Koné fra Borussia Mönchengladbach.

De to skal spille mot Sveits og Italia i tillegg til Leif Gunnar Smeruds gutter på det norske U21-landslaget. Den siste uken har det blitt kjent at Liverpool er i samtaler med agentene til den franske duoen, og vi venter spent på oppdateringer.

U21-EM 2023

Spilles i Georgia og Romania fra 21. juni til 8. juli.

Gruppe A: Belgia, Georgia, Nederland, Portugal.
Gruppe B: Kroatia, Romania, Spania, Ukraina.
Gruppe C: Tsjekkia, England, Tyskland, Israel.
Gruppe D: Frankrike, Italia, Norge, Sveits.

Liverpool-spillere i mesterskapet: Sepp van den Berg (Nederland), Curtis Jones og Harvey Elliott (England).

Vi må også kaste et lite blikk på Belgia, der Southampton-spiller Romeo Lavia er i troppen. Den 19 år gamle tidligere Manchester City-spilleren vil neppe være med ned i Championship, og Liverpool er blant klubbene som følger situasjonen.

Til slutt nevner vi også van den Bergs lagkamerat i Nederland-troppen, Ryan Gravenberch. Signalene fra Bayern München er at de ikke vil selge, men Liverpool skal fremdeles være interessert.

NRK og VG har rettighetene til årets U21-EM.

Tar opp arven etter klubblegender

Tar opp arven etter klubblegender

Det har vært blandet drops blant Liverpools tiere, men Alexis Mac Allister går i legenders fotspor som klubbens nye nummer 10.

Innsikt 11.jun 16:31
Første kjøp fra Brighton på over 40 år

Første kjøp fra Brighton på over 40 år

Liverpool har ingen rik overgangshistorie med Brighton, men denne sommeren ser det ut til å gå en spiller hver vei.