James Pearce:Brighton har gitt grønt lys for medisinsk test – kontrakt er i boks

James Pearce melder om enighet mellom Brighton og Liverpool.

Den nærmer seg stadig en bekreftelse på overgangen til Alexis Mac Allister. Nyhetene rundt argentinerens situasjon kommer fortløpende og tirsdag ettermiddag melder The Athletic-journalist James Pearce om enighet mellom Brighton og Liverpool.

«Alexis Mac Allister har fått klarsignal fra Brighton om å ta den medisinske testen, om han velger å dra til Liverpool. De personlige betingelsene er sluttført, som forventes å signere en femårskontrakt», skriver Pearce.

Liverpool Echos Paul Gorts og David Lynch melder det samme som sin kollega.

Ifølge Pearce skal overgangssummen for argentineren ligge på rundt 45 millioner pund, noe som kan kalles et slags «røverkjøp»i forhold til de tidligere prisantydningene.

«Det var flere interesserte klubber, men til tross for at Liverpool gikk glipp av Champions League-kvalifisering, var hjertet hans bestemt på å flytte til Anfield etter positive diskusjoner med Jürgen Klopp», skriver han videre.

Fabrizio Romano kom med lignende nyheter tidligere tirsdag, og han ser ut til å ha rett. Mac Allister skal fullføre den medisinske testen i løpet av dagen, ifølge journalisten.

Han skriver videre at Liverpool ønsker å få på plass kontraktssigneringen onsdag, før midtbanespilleren reiser på landslagsoppdrag med Argentina.

Jürgen Klopp og co skal også være interessert i å hente flere midtbanespillere til Anfield i løpet av kort tid. Du kan lese mer om det under.

Liverpool i samtaler med to franskmenn – Mac Allister på medisinsk sjekk

Fabrizio Romano:Liverpool i samtaler med to franskmenn – Mac Allister på medisinsk sjekk

Det kan bli en hektisk uke i korridorene på Anfield.

Adam Lallana kommer med flere interessante opplysninger rundt Mac Allister

Adam Lallana kommer med flere interessante opplysninger rundt Mac Allister

Midtbaneduoen tilbrakte tre år sammen i Brighton.