Det går mot midtbanerolle også på landslaget

Fredag kveld spiller England igjen, og Alexander-Arnold kan få en lignende rolle som på klubblaget.

Fredag kveld spiller England EM-kvalifiseringskamp borte mot Malta. Gareth Southgates lag har vunnet sine to første kamper i kvalifiseringen, og til denne kampen vil trolig de fem Manchester City-spillerne i troppen stå over etter at de har fått en forlenget pause etter Champions League-finalen og feiringen.

Real Madrid-klare Jude Bellingham står også over på grunn av et kneproblem.

Det kan bety startplass for Jordan Henderson – men også for Trent Alexander-Arnold som nå er tilbake i landslagsvarmen etter en veldig sterk avslutning på sesongen.

Premier League tar tak for å få slutt på harselas med tragedier

Premier League tar tak for å få slutt på harselas med tragedier

Det skal endelig straffe seg når det synges om andres tragedier.

Salahs utrolige statistikk i serieåpningene

Salahs utrolige statistikk i serieåpningene

Chelsea bør frykte Mohamed Salah i åpningskampen.

Innsikt 15.jun 20:01

Kan bli brukt på midtbanen

Southgate var tidlig ute med å eksperimentere med Alexander-Arnold i en annen rolle, og brukte ham på midten i en 4-0-seier mot Andorra i 2021.

Denne våren har det blitt gjort endringer i høyrebackens rolle på klubblaget, der han starter som høyreback men trekker mer inn sentralt i banen som en ekstra midtbanespiller når Liverpool har ballen. Det har igjen fått ut av det beste av scouseren.

Landslagssjefen hinter om at det kan være noe i det også for England før kveldens kamp.

– Vel, la oss se! Dere vet at jeg mener han er mer enn kapabel til å spille der, og at det kan være veldig spennende. Dersom vi skal gjøre det, så vil vi ikke forvente perfeksjon siden det er mye som må læres, spesielt uten ball, og det er andre områder på banen, sier Southgate til The Mirror

– Med ballen er det en mer naturlig endring for ham nå. Han har spilt der litt mer for klubben, så det er noe vi definitivt må vurdere.

Malta - England spilles kl. 20.45 i kveld, og vises på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play

Alle kampene er i salg nå!

Storkampene selges raskt:Alle kampene er i salg nå!

Ving har nå lagt ut alle hjemmekampene - blant annet United, City og siste hjemmekamp. Her kan du lese mer om hva som skjer rundt salget.

Reise 14.jun 13:42
Fullstendig oversikt over kamper, cup-datoer og trekninger for 2023/24-sesongen

Premier League, Europa League, Fa-cupen og ligacupen:Fullstendig oversikt over kamper, cup-datoer og trekninger for 2023/24-sesongen

Her er alt vi vet så langt om den kommende sesongen.