Storkampene selges raskt:Alle kampene er i salg nå!

Ving har nå lagt ut alle hjemmekampene - blant annet United, City og siste hjemmekamp. Her kan du lese mer om hva som skjer rundt salget.

Vi tok en prat med Svein Erik Bjørheim i Ving om salg av turpakker for kommende sesong. Denne sesongen er det som kjent noen ekstra utfordringer i forhold til økte priser på fly, hotell og andre viktige elementer. 

Det viktigste først; når er Ving klare med alle kampene i salg?

- Vi har åpnet de første kampene nå. Jeg kan dessverre ikke gi helt nøyaktige klokkeslett før alle oppgjørene er ute, fordi det tar noe tid å oppdatere alle systemer. Vi skal ha avklart antall flyseter med SAS for de forskjellige kampene, samt de kamper hvor vi kommer til å kjøre egne charterfly.

Vi anbefaler at man følger med på denne linken utover dagen. Her legges det inn forventet åpningstid for de forskjellige kampene straks terminlisten er publisert.

Ikke medlem i supporterklubben? Her kan du melde deg inn.

Noen kamper selges ut raskt. Hvilke kamper tror dere blir mest populære?

- Det er tre kamper som alltid peker seg ut. Det er mot de to Manchester-lagene, og så er det den siste hjemmekampen for sesongen, som enten blir helgen 10-13. mai eller 17-20. mai.

Svein Erik forteller videre at de har fått veldig mange henvendelser siste to ukene med spørsmål om når salget åpner. Så om du planlegger å reise på en av de mest populære kampene bør du være klar når salget åpner.   

Les også: Slik blir turpakkene

Vi ser hva som skjer med kronekursen og hotellpriser. Hvordan vil dette slå ut?

- Det er mange kurver som går feil vei for nordmenn på reise til utlandet. Så sammenlignet med forrige sesong må vi dessverre justere prisene mer enn ønskelig.

Vings avtale med Liverpool FC vedrørende kampbillettene ligger fast i mange år fremover. I kontrakten ligger det inne en moderat økning på noen få prosent hvert år. Hotellene i Liverpool er som hoteller over hele Europa; de er rammet av økte driftskostnader knyttet til energi, frokost og personale.   

Den største utfordringen er imidlertid den rekordsvake norske kronen. Det er noe vi ikke kommer utenom og ikke noe man kan forhandle seg til. Alle avtaler med charterfly går mot euro for eksempel. Så her har det skjedd mye på 12 måneder.

Men Svein Erik tror at man også kommende sesong vil oppleve at Vings pakkepriser vil være konkurransedyktige og blant de laveste i markedet.   

Blir det Juniortur og Livergirlstur i år ?

Ja, vi vil arrangere disse to populære turene også kommende sesong. Juniorturen prøver vi å legge til den perioden hvor flest skoler har høst eller vinterferien.

Informasjon om årets Livergirlstur legges ut på Facebook-gruppa «Livergirls Norway».    

Hva må reisende ha klart for å bestille?

Det er noen ting å huske på:
* På nettsiden til Ving kan man bestille for inntil 6 personer i samme bestilling.
* Du må ha klart alle navn og fødselsdatoer, samt hovedreisende sin adresse, mobilnummer og epost.

Det forventes å bli stor pågang på telefon så vi anbefaler at man bestiller på nettsiden til Ving.

Alternativ kan du ringe 23 15 58 50 mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager. Stengt lørdag og søndag.
Sender du epost [email protected] kan det ta noe tid før du får svar og gjelder det en populær kamp kan du risikere at den er utsolgt når du får svar.

Ha også klart medlemsnummer i supporterklubben. Hvis du ikke finner det, eller enda ikke er innmeldt så gjennomføre likevel bestillingen. Medlemsnummer sendes Ving  i god tid før avreise. Alle turene er medlemsturer. Innmelding supporterklubben gjør du her.

NB! Dersom dere er reiseselskap på flere enn 6 personer kan dere bare lage flere bestillinger på Ving sin nettside. Send i så fall epost til Ving og opplys om bestillingsnummerne så ordner Ving slik at dere får sitte samlet på kampen.