– Et utlån er det som virker mest fornuftig

Journalist tror det må et saftig bud til for at Liverpool skal vurdere å selge Fabio Carvalho.

Den siste tiden har Fabio Carvalhos fremtid vært tema i spaltene til flere journalister som følger Liverpool tett. Fredag kom også Fabrizio Romano med en oppdatering der han skriver at samtaler mellom RB Leipzig og Liverpool fremdeles pågår.

Tyskerne forsøkte seg med et bud på ti millioner pund, men det ble avfeid og beskrevet som latterlig av de røde. Men RB Leipzig har tilsynelatende ikke tenkt å gi seg, og mye kan tyde på at Carvalho og hans team ønsker en overgang etter bare én sesong på Merseyside.

Goal-journalist Neil Jones har i sitt ukentlige besøk hos The Redmen TV kommet med sin vurdering av situasjonen, og fremdeles skal Liverpool være lite interessert i å selge.

Samtalene mellom Liverpool og RB Leipzig fortsetter

Fabrizio Romano:Samtalene mellom Liverpool og RB Leipzig fortsetter

Fabio Carvalho er sterkt ønsket i Tyskland.

Vil lytte til bud på Leighton Clarkson – men ikke Fabio Carvalho

James Pearce:Vil lytte til bud på Leighton Clarkson – men ikke Fabio Carvalho

James Pearce lister også opp fem potensielle midtbanespillere Liverpool vurderer nøye.

– Jeg har snakket med mer enn én kilde i klubben som er tydelige på at han ikke kommer til å bli solgt. Om det er en taktikk eller ikke er vanskelig å si, men de sier i alle fall at han ikke er til salgs, sier Jones.

Klubber viser interesse

Jones sier i programmet at mye tyder på at det er Carvalho og hans relativt nye agent som jobber for en permanent overgang.

– Og jeg forstår hvorfor de tenker sånn. Han er i en klubb som ikke spiller med en «nummer 10» og som neppe kommer til å gjøre det. Dessuten har han knapt spilt etter nyttår, og det for et lag som har slitt, og tidvis har slitt med mangel på kreativitet og scoringer, sier Jones.

Jürgen Klopps kommentarer om at Carvalhos innstilling og innsats på trening har vært fantastisk gjennom den vanskelige vårsesongen skal være genuine, og 20-åringen er en spiller som er godt likt i klubben. Trolig vil da den beste løsningen være et utlån, og det kan være det sportsdirektør Jörg Schmadtke og hans kolleger nå jobber for.

– Et utlån er det som virker mest fornuftig med mindre det skulle komme et bud som er for godt til å avslå, sier Jones.

Burnley, West Ham og Brentford er klubbene som i tillegg til RB Leipzig har blitt nevnt i forbindelse med et lån eller kjøp av portugiseren.

Legger seg rett utenfor topp ti på listen over de dyreste kjøpene

Legger seg rett utenfor topp ti på listen over de dyreste kjøpene

Alexis Mac Allister kom til en lavere pris enn det mange forventet.

Kan gå mot utlån for fjerde sesong på rad

Kan gå mot utlån for fjerde sesong på rad

Jürgen Klopps gamleklubb er interessert.