James Pearce:Vil lytte til bud på Leighton Clarkson – men ikke Fabio Carvalho

James Pearce lister også opp fem potensielle midtbanespillere Liverpool vurderer nøye.

I løpet av juni vil flere av Liverpools utlånsspillere vende tilbake til klubben. Et par av dem vil få muligheten til å vise seg frem i sommer, og andre vil ikke.

Leighton Clarkson, som ble kåret til årets unge spiller i Aberdeen, er en av spillerne Jürgen Klopp og Liverpool vil vurdere å selge i tiden som kommer.

Det skriver James Pearce i The Athletic onsdag formiddag.

«Clarkson forventes å få en permanent overgang etter en produktiv sesong på lån. Med sterk konkurranse på plassene i Klopps lag, og med inntoget til Alexis Mac Allister, er Clarksons utvikling ventet å fortsette et annet sted», skriver Liverpool-journalisten.

I forrige uke skrev Press and Journal om interesse fra Aberdeen og Reading. Det skal også være interesse fra toppklubber i Skottland og flere Championship-lag.

PÅ TURNE: Leighton Clarksom var en del av Jürgen Klopps tropp i Asia i fjor sommer.

PÅ TURNE: Leighton Clarksom var en del av Jürgen Klopps tropp i Asia i fjor sommer.

Fem spillere følges med på

Clarkson ser ut til å forsvinne permanent, men det vil ikke Fabio Carvalho. Liverpool ønsker å beholde portugiserens tjenester, selv om RB Leipzig-linken fortsetter. 

«Klubben står på at Carvalho ikke er tilgjengelig for en permanent overgang. Portugiseren vil eventuelt bli sendt på et utlån», skriver Pearce.

Det er svært sannsynlig at Carvalho vil forlate de røde i sommer, om det er på en permanent overgang eller ikke. Mac Allisters forventes inn portene på Anfield snarest, og vil bli en del av en stor gruppe med midtbanespillere.

Ifølge Pearce er heller ikke klubben ferdig å hente spillere i den posisjonen. Han drar opp seks potensielle spillere Liverpool skal holde et godt øye med.

Det skal gjelde Bayerns Ryan Gravenberch, Nices Khephren Thuram, Southamptons Romeo Lavia, Mönchengladbachs Manu Kone og Celta Vigos Gabri Veiga.

«Klubben vurderer spillerne i forhold til hvem som er tilgjengelig og til hvilken pris. De vil sikte seg inn på andre midtbanespillere etter signeringen av Mac Allister er fullført».

Pearce avslutter artikkelen med at Liverpool har null interesse for Barcelona-spiller Franck Kessie. Rapporter i Spania har linket spilleren til Anfield, men journalisten skriver at afrikaneren ikke er på klubbens ønskeliste.

Mac Allister har fullført den medisinske testen

Mac Allister har fullført den medisinske testen

24-åringen kan bli presentert som Liverpool-spiller i dag.

Nyheter 07.jun 08:47
Dette vil Mac Allister trolig koste

Dette vil Mac Allister trolig koste

Argentineren blir billigere enn hva mange rapporterte tidligere.

Nyheter 06.jun 20:44