– Får mye kritikk for mangelen på mål og målgivende

Harvey Elliott leverte en strålende prestasjon i U21-EM onsdag.

Etter to kamper som innbytter fikk Harvey Elliott muligheten fra start for et allerede sluttspill-klart England i kampen mot Tyskland i U21-EM onsdag. Og Liverpool-spilleren takket for tilliten i form av en herlig scoring som kom etter et langt raid fra midtbanen.

– Jeg ønsket bare å gjøre det selv. Jeg får mye kritikk for mangelen på mål og målgivende pasninger, spesielt når jeg spiller i en offensiv posisjon, sier han. 

Scoringen kom etter et herlig raid. 

– Det åpnet seg bare opp og jeg bestemte meg for å holde roen og sørge for at jeg fikk til en bra avslutning. Heldigvis endte ballen opp i nettet. 

Her kan du se Elliotts scoring:

Vil gå hele veien

England er nå klare for kvartfinalen i U21-EM i Georgia og Romania. Der venter et møte med Portugal søndag kveld. Elliott sa før turneringen at målet var å løfte trofeet, og det har ikke endret seg etter full pott i gruppespillet.

– Vi ønsker å vinne. Det er vårt eneste mål. Vi har en fin gruppe med spillere i en utrolig talentfull tropp, så hvorfor skal vi ikke klare det? 

– Vi må bare holde fokus i kampene og ha troen på at vi kan slå alle, noe vi kan. Det blir vanskelig, men vi må bare jobbe videre, sier Elliott ifølge The Athletic.

Curtis Jones, som spilte 90 minutter i de to første kampene i gruppespillet, fikk hvile mot Tyskland. Liverpool-duoen kommer til å miste deler av sesongoppkjøringen da de skal ha tre uker fri etter mesterskapet.

Lucas Leiva forteller om hva som venter spillerne i sesongoppkjøringen

Lucas Leiva forteller om hva som venter spillerne i sesongoppkjøringen

Brasilianeren var i Liverpool da Klopp hadde sin første sesongoppkjøring med laget, og vet godt hva som venter spillerne.

Liverpool må prøve å finne røverkjøp i et marked med absurde prislapper

Liverpool må prøve å finne røverkjøp i et marked med absurde prislapper

At spillere som Moises Caicedo og Declan Rice er verdt nær 100 millioner pund, gjør det vanskelig for Liverpool å finne billige alternativer.