Forventer at ting kan skje på eiersiden denne sommeren

Liverpools eiere var i fjor åpne for å selge klubben. Det er de ikke lenger, men skal være åpne for nye investorer.

Det begynner å bli en stund siden vi har hørt noe om Fenway Sports Group og jakten på nye investorer i Liverpool FC.

Det er stort sett det som skjer i Manchester United som har dominert nyhetsbildet, der Sir Jim Ratcliffe og INEOS og Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani fra Qatar er inne i femte budrunde med mål om å kjøpe klubben.

Det var bare uker etter at nyheten sprakk om at FSG var villige til å selge Liverpool, at Glazer-familien åpnet for å selge United. Der har prosessen kommet mye lenger, mens John W. Henry og co virker å ha sett bort fra et fullt salg som et alternativ.

Ting kan skje

Det er kanskje ingen journalist som har vært tettere på saker rundt eierskap i Liverpool FC og mulige investorer de siste årene enn Alex Miller, som blant annet skriver for Mail on Sunday.

Miller har nå kommet med en oppdatering på Twitter, der han skriver at ting kan skje i Liverpool i løpet av ganske kort tid. 

Han skriver at høytstående kilder fortsatt mener at det ligger tilbud på bordet med mulige investeringer inn i klubben, og at det forventes at en avtale vil bli gjort og fullført i løpet av sommeren.

Vi vet ikke hvilken type investeringer det er snakk om, eller om dette kan ha noen påvirkning på hva Jürgen Klopp og co kan foreta seg på overgangsmarkedet – men situasjonen i Premier League med andre klubber som nå har styrtrike eiere, gjør at FSG vil trenge mer midler, spesielt nå som Liverpool kom utenfor topp fire og Champions League til høsten.

Alle kampene er i salg nå!

Storkampene selges raskt:Alle kampene er i salg nå!

Ving har nå lagt ut alle hjemmekampene - blant annet United, City og siste hjemmekamp. Her kan du lese mer om hva som skjer rundt salget.

Reise 14.jun 13:42
– Liverpool er veldig interessert i Veiga, og har vært i samtaler

– Liverpool er veldig interessert i Veiga, og har vært i samtaler

Et midtbanenavn som har blitt nevnt mye den siste tiden er Gabri Veiga.