– Liverpool er veldig interessert i Veiga, og har vært i samtaler

Et midtbanenavn som har blitt nevnt mye den siste tiden er Gabri Veiga.

Liverpool jakter fortsatt midtbanespillere etter å ha kjøpt Alexis Mac Allister i forrige uke.

Celta Vigo-spilleren Veiga skal nå spille U21-EM med Spania, og har akkurat byttet agent til Pini Zahavi, en agent som har en lang CV med mange kontroverser bak seg i engelsk fotball. Hans første overgang var helt tilbake i 1979, da han ordnet overgangen til Avi Cohen fra Maccabi Tel Aviv til Liverpool.

Ifølge «transferguru» Fabrizio Romano har det skjedd ting rundt Veiga den siste tiden, og han er absolutt et navn en bør følge med…

Romano sier i podcasten sin «Here We Go» at Liverpool har vært i samtaler med folkene rundt spilleren i forrige uke og denne uken. Liverpool er en av de mest interesserte klubbene, sier Romano. 

Utkjøpsklausul

Det har tidligere blitt hevdet at 21-åringen er klar for Newcastle, men det stemmer ikke.

Han har en utkjøpsklausul på 40 millioner euro (£34,5 millioner), så i dagens marked vil han ikke være en spiller som er dyr eller komme i en situasjon der en risikerer en budkrig. Han fylte 21 år sent i mai, og er 2002-modell.

– Det er en stor mulighet for Liverpool, og noe de tenker på. Det er en spiller som vil være verdt pengene, og en spiller de trenger, så de må tenke på neste steg, sier Romano.

Han nevner videre at Khepren Thuram, Manu Kone og Veiga er tre av navnene på Liverpools liste, men at en ikke skal bli overrasket dersom de røde kjøper en midtbanespiller som så langt ikke er nevnt, siden klubben liker å leite etter muligheter i markedet som med Alexis Mac Allister som kom på «billigsalg» for 35 millioner pund.

Ute etter PSGs stjerneskudd

Ute etter PSGs stjerneskudd

Ryktebørsen 16.jun 10:02
Alle kampene er i salg nå!

Storkampene selges raskt:Alle kampene er i salg nå!

Ving har nå lagt ut alle hjemmekampene - blant annet United, City og siste hjemmekamp. Her kan du lese mer om hva som skjer rundt salget.

Reise 14.jun 13:42