Har aldri vært færre engelske managere i Premier League

Neste sesong blir det historisk få briter på sidelinjen på det øverste nivået i England.

Roy Hodgson ser ut til å fortsette i Premier League til neste sesong, etter å ha levert gode resultater siden han tok over for Patrick Viera i slutten av mars. 

Da slutter han seg til en historisk lite gruppe av engelske managere i ligaen. 

Kun fire gjenstår - Benitez startet spansk trend

Etter at Bournemouth erstattet Gary O'Neill med Andoni Iraola, skriver The Athletic at det aldri har vært en mindre andel av engelske managere i Premier League. 

Det ser nå ut til at det kun er fire engelske managere som skal lede lag i Premier League neste sesong, i Paul Heckingbottom (Sheffield United), Eddie Howe, Sean Dyche og Roy Hodgson. 

For første gang i Premier League-historien er det nå et annet land enn England som er opphavet til flest managere, i Spania. Hele fem spanjoler - Pep Guardiola, nevnte Andoni Iraola, Mikel Arteta, Unai Emery og Julen Lopetegui - skal lede Premier League-lag denne sesongen.

LANDSMENN: Lopetegui og Emery er blant spanjolene som er managere i Premier League.

LANDSMENN: Lopetegui og Emery er blant spanjolene som er managere i Premier League.

Siden Rafa Benitez ble ansatt av Liverpool før 2004/05-sesongen, har det vært spanske managere involvert i hver Premier League-sesong. 

Til og med 1995/96-sesongen var det kun managere fra Storbritannia i ligaen, men siden den gang har flere og flere managere blitt hentet fra utlandet. 

Er det på tide at Trent tar over nummer 8?

Er det på tide at Trent tar over nummer 8?

I sin nye rolle har Trent minnet om Steven Gerrard på sitt beste, som dirigenten og drivkraften i laget. Nå har han muligheten til å ta over heltens nummer.

Innsikt 28.jun 17:22
Liverpool har vært i samtaler med RB Leipzig-stjerne

Ornstein: Utkjøpsklausulen til Szoboszlai kun gyldig ut juni

Dominik Szoboszlai er aktuell for de røde, melder David Ornstein.

Nyheter 28.jun 13:45