Real Madrid ser ut til å få Bellingham på «billigsalg»

Overgangssummen for Jude Bellingham ser ut til å bli langt lavere enn tidligere antatt.

Da Liverpool var for fullt med i jakten på Jude Bellingham, var det snakk om en vanvittig overgangssum, som kunne ende på et sted mellom 130 og 150 millioner pund.

I april meldte klubben seg ut av kampen, fordi de rett og slett hadde for mye som skulle gjøres med stallen denne sommeren, og et slikt utlegg på én spiller ikke var forsvarlig.

Vi har skrevet mye om Bellingham også etter det, fordi han var et så tydelig overgangsmål som de røde brukte flere overgangsvindu på å tilrettelegge for, og unngikk å kjøpe spillere som kunne komme i veien for ham og de langsiktige planene. Det var også en av grunnene til at veldig mange ble både sinte og opprørte over at klubben ikke lenger hadde planer om å være med i kampen.

– De er enige om lønn og kontraktslengde. Bare små detaljer gjenstår

– De er enige om lønn og kontraktslengde. Bare små detaljer gjenstår

Ryktebørsen 03.jun 23:07
Politiet handlet raskt etter at bilder av den håpløse drakten dukket opp fra Wembley

Politiet handlet raskt etter at bilder av den håpløse drakten dukket opp fra Wembley

Mannen som hadde hadde trykket Hillsborough-harselas på ryggen på United-drakten sin er tatt hånd av politiet.

Langt, langt lavere pris

Nå meldes det fra tysk presse og Christian Falk i Bild at overgangssummen blir langt lavere enn tidligere antatt. Det skriver han i en spalte for caughtoffside.com

Det er ikke lenger snakk om å overgå Borussia Dortmunds overgangsrekord fra salget av Ousmane Dembele til Barcelona for 140 millioner euro. Det er nå forventet at Bellingham vil koste 100 millioner euro, pluss 20 millioner euro i bonuser etter hvordan han presterer på Santiago Bernabeu.

Det er en pris som i pund blir «bare» 86 millioner pund, og totalt 103 millioner pund dersom han slår til for fullt, som de fleste vil forvente at han gjør med tanke på hans unge alder. Han er fortsatt bare 19 år, selv om han har spilt 200 kamper på seniornivå.

Falk skriver at grunnen til det er at Bellingham kun har to år igjen av kontrakten sin, og fordi Real Madrid er alene igjen i kampen om ham. En må anta at spilleren selv har gjort det klart at det er til Real Madrid og ikke Manchester City han vil, da Liverpool ikke lenger var et alternativ.

For å nå summen Dortmund hadde håpet på, på over 130 millioner pund, ville en vært avhengig av en budkrig og at Bellingham selv var åpen for flere alternativer.

Lønn er selvsagt også en helt avgjørende faktor i en slik overgang, og Bellingham og folkene rundt ham vil vite hva han er verdt og hva han kan bli betalt de ulike stedene.

«Det var et annet lag i England jeg kunne ha valgt, men det er ganske enkelt: etter at du har snakket med Klopp så vil du ikke høre noe fra noen andre»

«Det var et annet lag i England jeg kunne ha valgt, men det er ganske enkelt: etter at du har snakket med Klopp så vil du ikke høre noe fra noen andre»

Fabinho forstod ikke et ord av det Jürgen Klopp sa til han på første møte, men han lot seg trollbinde.

Supporterklubben søker fulltidsjournalist

Søknadsfrist 12. juniSupporterklubben søker fulltidsjournalist

Vi leter etter deg som har både god nyhetsteft og har gode kunnskaper om Liverpool FC og fotball. Du har digital kompetanse og kjenner igjen en god historie når du ser den.

Supporterklubben 23.mai 09:18