Robbie Keane tror hans gamle klubb vil kjempe om tittelen igjen neste sesong

42-åringen spår et vesentlig jevnere kappløp med flere lag.

De som fulgte sesonginnspurten kunne se den tidligere Liverpool-angriperen være aktiv på sidelinja, ved siden av Big Sam Allardyce, som assistent.

Et tung nedrykk ble det likevel for Leeds United, en klubb Keane selv spilte for i 2001-2002. Nå har han mer tro på noen av hans andre tidligere arbeidsgivere for neste sesong.

«Neste år, jeg tror ikke det vil bli et race med to hester med Arsenal. Jeg tror Liverpool vil komme tilbake i miksen, jeg tror virkelig det», skriver Keane i sin blogg for spillselskapet Betway.

«Når Pochettino kommer inn, tror jeg Chelsea kan bli bra, men de kanskje trenger et år eller to. Jeg håper selvsagt Tottenham vil være der også, hvis de får noen nye signeringer, men det avhenger av om Harry Kane blir.»

Stor forskjell nå, mindre neste år

Manchester City vant til slutt ligaen med 89 poeng, fem ned til Arsenal. Så er det store sprang ned til Manchester United (75), Newcastle (71) og Liverpool (67). City tok over dobbelt så mange poeng som Chelsea.

Gerrard er aktuell for ny jobb

Gerrard er aktuell for ny jobb

Steven Gerrard er blant de fremste kandidatene.

Stygge taklinger og flaskekasting i legendekamp med høy temperatur

Stygge taklinger og flaskekasting i legendekamp med høy temperatur

Legendekampen mellom Liverpool og Celtic på Anfield hadde ikke akkurat noe vennskapspreg, selv om stemningen var god både blant spillere og fans etter kampslutt.

«Det er veldig vanskelig å si hvor City går herfra, fordi hvis du vinner trippelen, hva slags spillere er det du trenger? Det avhenger av hvilke spillere som går ut. Om du har et par spillere som drar, jeg er sikker på at de vil se på å signere noen spillere.»

Liverpool, som Keane spilte for i 2008-2009 har vært involvert i noen skikkelig jevne dueller med City. Iren tror vi får mer av det i 2023/24.

«Jeg tror det vil bli mye tettere neste år, med tanke på lag som utfordrer.»