Se bilder og video fra Mac Allisters første dag på AXA Training Centre

Torsdag ble Alexis Mac Allister bekreftet som Liverpools første sommerkjøp.

Liverpool FC bekreftet torsdag det som vi i løpet av uken etter hvert bare gikk og ventet på, nemlig signeringen av Alexis Mac Allister fra Brighton. Argentineren har hatt sitt første møte med AXA Training Centre i Kirkby, men må vente litt før han får sin første offisielle arbeidsdag der. Nå venter nemlig to landskamper med Argentina i Kina og Indonesia, før det blir en liten sommerferie før sesongoppkjøringen med Liverpool begynner. 

Mac Allister har fått draktnummer 10 i Liverpool og har skrevet under på en kontrakt som strekker seg til 2028. Overgangssummen har de to klubbene forsøkt å holde hemmelig, men ifølge flere kilder tett på Liverpool FC dreier det seg om en engangsutbetaling på 35 millioner pund. 

Bekreftet: Mac Allister er Liverpool-spiller

Liverpools nye nummer 10: Bekreftet: Mac Allister er Liverpool-spiller

Klubben bekrefter at sommerens første kjøp er et faktum.

Klopp: – Strålende nyheter

Klopp: – Strålende nyheter

Dette sier Jürgen Klopp om Liverpools nye signering.

– Det føles fantastisk. Det er en drøm som går i oppfyllelse, det er utrolig å være her og jeg kan ikke vente med å komme i gang, sa argentineren etter at signeringen var offentliggjort. 

– Vi har hentet en talentfull, smart og teknisk god spiller til troppen vår, og det er virkelig strålende nyheter, sa Jürgen Klopp om 24-åringen.

Øverst i saken kan du se en bildekavalkade fra Mac Allisters første møte med Liverpools treningsanlegg. Her kan du se video av argentinerens store dag:

Ward går ut med æren i behold - og vel så det. Over til deg, Jörg!

Ward går ut med æren i behold - og vel så det. Over til deg, Jörg!

Julian Wards siste akt som sportsdirektør gir Liverpool en pangstart på overgangsmarkedet. Nå er det opp til Jörg Schmadtke å følge opp.

Kommentar 08.jun 14:20
Les Mac Allisters avskjedsbrev til Brighton

Les Mac Allisters avskjedsbrev til Brighton

VM-vinneren viser sin klasse også utenfor banen.