– Som leder må jeg ta de store avgjørelsene til det beste for gruppen

Jürgen Klopp snakker om lederrollen i ny Sky Sports-dokumentar.

På onsdag om åtte dager kommer Sky Sports-dokumentaren «Secrets of Success», der cricketlegenden Nasser Hussein har intervjuet toppledere i idretten, for å diskutere og se på hemmelighetene bak suksessen deres.

Sir Dave Brailsford fra sykling, Toto Wolff og Christian Horner fra Formel 1 og Liverpools Jürgen Klopp er blant de som blir intervjuet. I en smakebit på Sky Sports sine sosiale media kan vi se deler av interjvuet med Liverpool-manageren. 

– Jeg så aldri på meg selv som en leder. Virkelig ikke, aldri. Det var ikke intensjonen min. Det var ikke noe jeg ønsket å bli, og det var ikke slik at jeg tenkte at mine meninger var viktigere enn andres, sier Klopp.

Må ta avgjørelsene

Klopp ble manager som i Mainz i 2001, etter at Eckhard Krautzun fikk sparken.

– Nå har jeg vært i jobben i 21 år, og i 21 år har jeg vært lederen for en spesifikk gruppe mennesker, og jeg har ingen problemer med det, sier han.

– Jeg bryr meg om mennesker, og spesielt disse menneskene. På samme måte som jeg jeg bryr meg om familien min. Så det betyr at jeg må ta store avgjørelser for det bedre, for dem. Og det er det jeg gjør.

Vil ha Barella – men ikke for den prisen

Vil ha Barella – men ikke for den prisen

Ryktebørsen 20.jun 20:41
To røde nominert for «Golden Boy»-prisen

To røde nominert for «Golden Boy»-prisen

Liveblogg 20.jun 17:07