To Bayern-kjøp kan åpne utgangsdøren for Pavard

Bayern jobber med å sikre seg to forsvarsspillere. Det kan bety farvel for Benjamin Pavard, som er linket til Liverpool.

For en drøy uke siden meldte Bild-journalist Christian Falk at Liverpool er i samtaler med Bayern Münchens forsvarsspiller Benjamin Pavard. Franskmannen har bare ett år igjen av kontrakten med Bayern, og ifølge Falk har han gitt beskjed om at han ikke vil være med neste sesong. 

Nå har Falk kommet med en oppdatering der han skriver at også Chelsea, Barcelona og Milano-klubbene har følere ute for Pavard, som for øyeblikket er i den franske landslagstroppen sammen med Ibrahima Konaté. 

Falk: Pavard vil forlate Bayern - og er i samtaler med Liverpool

Falk: Pavard vil forlate Bayern - og er i samtaler med Liverpool

Liverpool er ute etter å hente sin andre verdensmester denne sommeren, ifølge Bild-journalist Christian Falk.

Nyheter 10.jun 11:59

En stor fordel med Pavard er at han kan spille både back og midtstopper, og han kan dermed være en god kandidat til å avlaste Trent Alexander-Arnold når det trengs. Han kan også bidra til at de røde får bedre dekning på stopperplass. 

Om han ender opp i Liverpool gjenstår å se, men mye kan tyde på at Pavard nå kommer til å få viljen sin. Bayern München er nemlig godt i gang med å finne erstattere for 27-åringen. 

Kim og Walker

Kim Min-jae har hatt en forrykende sesong for Napoli, og midtstopperen er en ettertraktet mann i sommerens overgangsvindu. Falk skriver at Bayern München har gjort sørkoreaneren til sitt fremste overgangsmål og at det pågår samtaler mellom klubbene. Tyskerne kan imidlertid forvente å få konkurranse fra blant andre Manchester United. 

På høyreback kan en fersk «Treble»-vinner komme til seriemesteren i Tyskland. Sky Sports-journalist Florian Plettenberg skriver nemlig at Bayern forhandler med Manchester City om Kyle Walker, og at spilleren ønsker en overgang.

Skulle både Kim og Walker komme inn vil Thomas Tuchel neppe være særlig bekymret for å la Pavard dra, selv om også forsvarskollega Lucas Hernandez er på vei bort fra klubben. 

Bayern skal for øvrig også ha Wolfsburg-stopper Micky van de Ven i kikkerten. Han ble nylig linket til Liverpool takket være kjennskapet til de rødes nye sportsdirektør Jörg Schmadtke.

Hevder Schmadtke skal i dialog med gamleklubben om ung forsvarsspiller

Hevder Schmadtke skal i dialog med gamleklubben om ung forsvarsspiller

Ryktebørsen 31.mai 18:00
Chelsea snuser på to av spillerne Liverpool er interessert i

Chelsea snuser på to av spillerne Liverpool er interessert i

Ryktebørsen 18.jun 15:17