Venter nytt bud på Carvalho

RB Leipzig ønsker fremdeles å kjøpe Fabio Carvalho.

I starten av forrige uke ble det meldt at en klubb i Champions League hadde lagt inn et bud på Liverpools Fabio Carvalho. Etter hvert kom det frem at det var RB Leipzig som stod bak budet, som skal ha vært på 10 millioner pund. 

Liverpool avslo budet, og det skal det ha vært flere grunner til, men den viktigste er at de røde først og fremst ønsker å låne ut 20-åringen. Skulle de gå for et permanent salg, ønsker de seg en tilbakekjøpsklausul for portugiseren.

Spørsmålet er om man i korridorene på Merseyside blir fristet til å akseptere dersom RB Leipzig kommer med et høyere bud, og ifølge liverpool.no-spaltist David Lynch er det akkurat det tyskerne nå har tenkt å gjøre. 

Nye opplysninger om budet på Carvalho

Nye opplysninger om budet på Carvalho

Liverpool skal ha avslått - men et salg virker å være aktuelt.

Avslo «latterlig» bud fra RB Leipzig

Avslo «latterlig» bud fra RB Leipzig

Tyskerne skal ha prøvd seg på Fabio Carvalho.

I en artikkel for Football Insider skriver han at RB Leipzig snart vil legge inn et nytt bud, selv om Liverpools ståsted ikke har endret seg siden sist. 

Tre Premier League-klubber står klare

Skulle også det andre budet til RB Leipzig være for dårlig, kan Liverpool etter hvert begynne å se på en avtale for å låne ut unggutten. 

Ifølge Lynch er Burnley, West Ham og Brentford klubbene som foreløpig har meldt sin interesse, men om Carvalho er interessert i å tilbringe en sesong på utlån er noe usikkert. 

Da kan det nok heller friste mer med en klubb som har ambisjoner om å kjempe helt i toppen i Bundesliga, og som samtidig er klare for Champions League-spill til høsten. 

Ifølge Lynch er det ikke utenkelig at Carvalho, som har blitt fortalt at han ikke er i planene til Jürgen Klopp neste sesong, kan bli solgt i sommer. Men da må en tilbakekjøpsklausul være del av avtalen.

– Tror det blir siste sesong med Thiago

Neil Jones:– Tror det blir siste sesong med Thiago

Thiago har kun ett år igjen av kontrakten sin.

Se Mac Allisters høydepunkter fra den strålende sesongen med Brighton

Se Mac Allisters høydepunkter fra den strålende sesongen med Brighton

Alexis Mac Allister er rød!