Vil bruke oppkjøringen til å spille seg inn i Klopps lag

Offensiv Conor Bradley tar sikte på å være førstelagsspiller neste sesong.

Conor Bradley har fått fem førstelagskamper for Liverpool og tidvis vist hva som bor i ham, men det var først på utlån i Bolton i den nylig avsluttede sesongen at han virkelig fikk vist seg frem. 

Som vingback for League One-klubben, som kjempet i toppen av tabellen i League One, leverte unggutten seks scoringer og syv målgivende pasninger på 53 kamper. 

En ny unggutt banker på førstelagsdøren

Trofè, målpoeng og nesten opprykk:En ny unggutt banker på førstelagsdøren

Conor Bradley kan bli løsningen på et langvarig problem for Jürgen Klopp.

Tok storeslem på prisutdelingen

Tok storeslem på prisutdelingen

Liveblogg 30.apr 09:03

Nå er 19-åringen fast inventar på landslaget til Nord-Irland, og snart håper han å bli det også for Liverpool. Utfordringen er bare at konkurrenten på høyreback heter Trent Alexander-Arnold. Men etter å ha sett lagkameraten spille på midtbanen for England og i en hybridrolle for Liverpool, tror Bradley at begge kan være på banen samtidig. 

– Ja, det tror jeg, men det er selvsagt opp til manageren å bestemme. Trent er et helt spesielt talent og en strålende fotballspiller, sier Bradley i et intervju med The Belfast Telegraph, gjengitt av This Is Anfield

Muligheten er der

Jürgen Klopp har tidligere uttalt at Bradley skal få muligheten til å vise seg frem i den kommende sesongoppkjøringen, og det er en mulighet 19-åringen akter å ta vare på. 

– Vi har ikke snakket i detalj om hva som kommer til å skje, men det er en viktig pre-season som jeg ser frem til. Vi får se hva som skjer. Nå handler det om oppkjøringen, og så tar vi det derfra.

At Liverpool valgte å sende nord-iren på utlån i fjor hadde nok en sammenheng med at Calvin Ramsay ble kjøpt inn fra Aberdeen. Men nå kan rollene være snudd om. Nå er Ramsay sendt på lån til Preston i Championship for å få kamperfaring etter en skadeplaget sesong. 

Det kan styrke muligheten for Bradley, som mandag kveld tar imot Kasakhstan i Belfast til en viktig kamp i EM-kvalifiseringen. 

Et moment som kan tale mot Bradleys sjanser er Liverpools angivelige jakt på Bayern Münchens Benjamin Pavard, men det virker ikke å være noe konkret på gang med tanke på et kjøp av franskmannen for øyeblikket. 

Calvin Ramsay skal lånes ut til Preston

Calvin Ramsay skal lånes ut til Preston

Talentet som skulle presse Trent Alexander-Arnold vil søke spilletid i Championship.

To Bayern-kjøp kan åpne utgangsdøren for Pavard

To Bayern-kjøp kan åpne utgangsdøren for Pavard

Bayern jobber med å sikre seg to forsvarsspillere. Det kan bety farvel for Benjamin Pavard, som er linket til Liverpool.