Fikk sine første scoringer i rødtClark og Doak lærer av de beste, og viste det frem mot Leicester

Bobby Clark og Ben Doak scoret hvert sitt mål da Liverpool slå Leicester 4-0 søndag.

Da Liverpool viste at formen er i anmarsj før neste sesong med en 4-0-seier over Leicester City søndag, var det også to unggutter som viste at de mente alvor inn mot den kommende sesongen.

Først la Bobby Clark på til 2-0 med et velplassert skudd fra kanten av 16-meteren etter pasning fra Mo Salah – hans første scoring for Liverpool. I andre omgang var det Ben Doaks tur til å tegne seg på scoringslisten, da han etter et smart løp headet ballen i mål på en dødball.

De to ungguttene var fornøyde med egen innsats da de snakket med LFC TV etter kampen.

I Curtis fotspor

– Det var en fantastisk følelse å få mitt første mål i klubben. Jeg traff godt på skuddet. Det var en ok kamp for min del - jeg kunne ha spilt bedre - men det er tøffe forhold her og alt i alt var det et godt resultat, innledet Clark i intervjuet.

Nå håper han å gå i fotsporene til Curtis Jones, som etter å ha gått gradene i akademiet har etablert seg på Liverpools førstelag.

– Han er veldig god, og gir oss masse gode råd. Han har klart det samme som jeg prøver på, så jeg tar alt han sier til meg. Han gjør det svært bra i 6-errollen som han spilte for England U21.

FORBILDE: Jones har tatt Clark under vingene sine.

FORBILDE: Jones har tatt Clark under vingene sine.

Kongen som konkurrent

Doak har på sin side markert seg sterkt i pre-season ved å være en konstant trussel for motstandernes forsvar og et mareritt for hans oppassere. Han var fornøyd med å toppe det med scoring.

– Det er en god følelse, og det var mitt første mål også. Det var kjekt å score foran all fansen. Det er natt og dag for min del fra denne tiden forrige år, men det er fortsatt en lang vei å gå. Jeg prøver bare å utvikle meg mer som spiller.

Den unge skotten har Salah å se opp til i sin posisjon. Det er ikke den verste læremesteren å ha.

– Hva er det å ikke like med det? Han er en av de beste i verden, og har vært det i flere år. Jeg prøver bare å ta inn så mye lærdom som mulig fra ham.

Den kommende sesongen håper 17-åringen å få mange kamper for Liverpools førstelag.

– Jeg ønsker å spille så mange kamper som mulig - jo mer man spiller, jo mer sannsynlig er det at man klarer å få en karriere i fotballen. 

Den neste muligheten Doak og Clark har til å vise seg frem kommer allerede på onsdag, når Liverpool møter Bayern München. 

Tror ikke Liverpool er klare til å vippe Manchester City av tronen

Carra og Neville:Tror ikke Liverpool er klare til å vippe Manchester City av tronen

Jamie Carragher og Gary Neville har uttalt seg om den kommende sesongen.

Nyheter 31.jul 08:56
Den medisinske testen er unnagjort – offentliggjøres mandag

Den medisinske testen er unnagjort – offentliggjøres mandag

Overgangssagaen nærmer seg slutten.

Nyheter 30.jul 19:17