– Denne treningsleiren blir superviktig

Jürgen Klopp sier at døren står åpen for ungguttene. Lørdag setter de seg på flyet.

Lørdag setter Liverpools spillere og støtteapparat seg på flyet mot Tyskland og en veldig viktig treningsleir. Det er en måned til sesongstarten, og Jürgen Klopp ser på denne sommeren som ekstremt viktig.

Dette blir superviktig. Super, superviktig. Vi skal ha mange økter der, og det blir ikke mye fritid. Det skal spilles to kamper. En i midten, og en på slutten, og det blir veldig viktig, sier han til Liverpoolfc.com

To kamper

Liverpool spiller mot Karlsruher SC på onsdag, ør det er nye økter og kamp mot Greuther Fürth mandag 24. juli. Så skal laget fly tilbake til Liverpool et par dager før det er ny reise der Singapore er målet.

Slik pre-season er lagt opp, er det i Tyskland det meste av jobben skal gjøres, i en periode på ti dager. Klopp er klar på at dette er muligheten for ungguttene til å vise seg frem.

– Det er ikke så mange nye spillere, men vi har mange unge spillere så klart, og for de unge spillerne er døren åpen, og de kan spille en annen rolle neste sesong. Alle har blitt et år eldre, og ser veldig bra ut. Conor Bradley ser veldig bra ut, det samme gjør Ben Doak, og Bobby Clark har vokst, og det er normalt. De kan spille en litt annen rolle dersom de vil det, og som jeg sa, står døren åpen for det, sier han.

– At vi kan samle alt sammen og trene så mye som mulig, med kort vei tilbake til sengene, kantinen eller restauranten er bra. Vi har to kamper, og det er de to første vi skal spille, så det blir selvsagt interessant, sier han.

Samtidig er det mye støy rundt Fabinho og Jordan Henderson, som er ønsket av klubber i Saudi-Arabia. Dersom ikke noe stort skulle skje veldig snart, vil begge være med til Tyskland på treningsleiren.

Planen er at Henderson og Fabinho blir med til Tyskland

Planen er at Henderson og Fabinho blir med til Tyskland

Denne helgen reiser Liverpool på treningsleir.

Nyheter 14.jul 20:28
Nå er det nye gresset lagt på Anfield

Nå er det nye gresset lagt på Anfield

Liveblogg 14.jul 17:55