Mac Allister i intervju etter kampen– Det viktigste i disse kampene er ikke å vinne

Alexis Mac Allister fikk en ny omgang i tanken mot Greuther Furth mandag, og begynner å finne formen i Liverpool-drakta.

Det ble en intens affære da Liverpool møtte Greuther Furth til sommerens andre treningskamp mandag ettermiddag, og kampen endte til slutt 4-4. 

Alexis Mac Allister fikk en ny omgang på banen i den røde Liverpool-drakta, og spilte nok en gang en solid kamp på Liverpools midtbane. 

Selv om det ikke ble seier, mener argentineren at spillerne bør være fornøyde med innsatsen sin. 

Forbedringspotensiale 

– Det er en treningskamp. Selvfølgelig ønsker vi alltid å vinne, men det er ikke det viktigste i disse kampene. Vi vet at vi må forbedre oss på noen områder, men det viktigste er å få noen minutter på banen, innledet han i intervjuet med Liverpool hjemmeside etter kampen. 

– Det er mange positive ting å ta med seg fra treningsleiren. Jeg er en ny spiller, så jeg må fortsatt bli kjent med lagkameratene mine - deres styrker og svakheter - men jeg synes det er virkelig gode spillere her, og jeg tror vi kan bygge noe veldig bra sammen.

Argentineren føler seg godt tatt imot av spillergruppa, som gjør alt for at alle skal trives på og utenfor banen. 

– Velkomsten fra laget var fantastisk, og de hjelper meg hver dag slik at jeg kan gjøre mitt beste på banen. Så det er virkelig et fint lag. Vi prøver alle å hjelpe hverandre på banen, og det er veldig viktig for at vi skal nå målene våre - vi skal gjøre vårt ytterste for å få en veldig god sesong sammen. 

BLIKK FOR SPILLET: Allerede på 90 minutter har det vært enkelt å se at Mac Allister har et godt fotballhode.

BLIKK FOR SPILLET: Allerede på 90 minutter har det vært enkelt å se at Mac Allister har et godt fotballhode.

Form i anmarsj

Mac Allister har kommet seg helskinnet gjennom de første treningsuke under Klopps beinharde regime, og føler at formkurven begynner å stige. 

– Formen begynner å bli bedre nå. Det er en tøff treningsperiode, men vi vet alle at denne delen er veldig viktig før neste sesong. Det er ikke enkelt med tre økter hver dag, men vi kommer oss gjennom det bra så langt, og alt i alt har det vært en veldig god preseason så langt.

Nå ser han frem til å møte Liverpools ihuga supportere for første gang i Singapore, når de rødkledde møter Leicester City og Bayern Munchen på Singapores nasjonalarena. 

– Vi vet at det er mange supportere som kommer dit for å støtte oss, så Singapore blir en ny flott opplevelse for oss, med to viktige kamper. Som jeg sa tidligere, skal vi prøve å forbedre oss hver dag, og jeg tror det blir to veldig gode kamper der, avsluttet han i intervjuet. 

Elliott sier årets preseason føles ekstra spesiell og intens

Elliott sier årets preseason føles ekstra spesiell og intens

Det er en selvsikker 20-åring som tar fatt på en ny sesongoppkjøring med Jürgen Klopp.

Derfor er sesongoppkjøringen med førstelaget uvurderlig for ungguttene sin utvikling

Vitor Matos har ansvaret for ungguttene som trener med førstelagetDerfor er sesongoppkjøringen med førstelaget uvurderlig for ungguttene sin utvikling

En rekke unggutter har fått muligheten til å trene med førstelaget denne sommeren. Det er en svært viktig erfaring.