– Dommerne skal bli mye strengere

Fotballforbundet og dommerforeningen tar grep for å få skikk på spillere, trenere og supportere.

Dommerne vil kommende sesong slå knallhardt ned på dårlig oppførsel fra spillere og trenere i engelsk fotball. Forrige sesong var det 13 tilfeller der dommerne ble utsatt for en såkalt massekonfrontasjon av spillere ute på banen, og det var flere både spillere og trenere som ble tiltalt av fotballforbundet (FA) for sin oppførsel mot dommerteamet - blant dem Jürgen Klopp. 

Forbundet vil nå sammen med dommerforeningen PGMOL få en slutt på ukulturen. 

– Vi vil begynne med blanke ark når det gjelder oppførselen til spillere og trenere i hele den engelske fotballen for å gi dommerne best mulig beskyttelse, sier FA-sjef Mark Bullingham ifølge The Times.

Bekreftet: Fabinho er klar for Al-Ittihad

Bekreftet: Fabinho er klar for Al-Ittihad

Liverpool har solgt sitt midtbaneanker.

Klopp vil ha inn en ny forsvarsspiller

Joyce: Klopp vil ha inn en ny forsvarsspiller

Paul Joyce skriver at Jürgen Klopp helst ønsker seg en ny forsvarsspiller før overgangsvinduet stenger.

Nye retningslinjer

Det var ikke bare i Premier League dommerne fikk kjørt seg. På breddenivå var det en rekke tilfeller der dommere ble utsatt for hets og angrep. Derfor skal kortene nå sitte løsere, og det er utarbeidet nye retningslinjer for hvordan spillere og trenere har lov til å oppføre seg. 

– Dommerne skal bli mye strengere når det kommer til å håndheve reglene. Det vil for eksempel være helt uakseptabelt at spillere omringer dommeren. Det vil føre til at det umiddelbart deles ut gult kort, sier Bullingham. 

I de nye retningslinjene ligger det også inne punkter for supportere, og blant annet skal det slås enda hardere ned på de som synger nedsettende sanger om tragedier. 

– Vi tror dette vil føre til en mye bedre oppførsel hos spillere og trenere. Det kan bli en økning av gule og kanskje også røde kort i starten, men vi tror at det skal være mulig å tilpasse seg de nye reglene. Sanger om tragedier vil føre til utestengelser og potensielt straffeforfølgelse.

Bekreftet: Virgil van Dijk er Liverpools nye kaptein

Bekreftet: Virgil van Dijk er Liverpools nye kaptein

Forsvarssjefen tar over etter Jordan Henderson, mens Trent Alexander-Arnold blir visekaptein.

Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46