Alexis Mac Allisters etter «Liverpool-debuten»:– Jeg ga ham shortsen min!

Alexis Mac Allister hadde ingen planer om å gi fra seg sin første Liverpool-drakt.

Alexis Mac Allister har blitt en del av Liverpools tropp de siste ukene, og argentineren har vært involvert i samtlige kamper så langt i pre-season.

Den uofisielle debuten kom mot Karlsruher for et par uker siden, og 24-åringen har en spesiell historie å fortelle fra den store dagen.

En motspiller ville nemlig bytte drakt med midtbanespilleren etter kampslutt. Det var ikke Mac Allister spesielt interessert i.

– Jeg fant plutselig ut at jeg bare hadde en drakt, og måtte beklage: «Jeg kan ikke gi deg denne, for det er min aller første», forteller en lattermild Mac Allister til liverpoolfc.com.

Da bestemte han seg for å gi fra seg noe annet.

– Jeg ga ham shortsen min!

«DEBUTEN»: Alexis Mac Allister var ikke spesielt interessert i å gi fra seg drakten etter Karlsruher-kampen.

«DEBUTEN»: Alexis Mac Allister var ikke spesielt interessert i å gi fra seg drakten etter Karlsruher-kampen.

– Det var selvfølgelig ikke en offisiell kamp, men jeg ville beholde drakten, sier han videre.

Det kan virke som argentineren har blitt godt integrert i Liverpools tropp. Etter et par dager på Merseyside begynte Klopp og troppen å kalle ham «Gary» etter Gary McAllister.

Det kallenavnet ble senere endret til «Macca».

– Beklager, Gary! Jeg har ingenting imot ham, men jeg foretrekker Macca. Jeg har ikke blitt kalt det tidligere, men jeg liker det, sier 24-åringen.

Konkurranse om plassene

Søndag formiddag spilte Mac Allister sin tredje kamp i Liverpool-drakten. Sjefen selv er veldig imponert over nysigneringen, men han forventer mer i fremtiden.

– En god spiller, men han trenger tid, naturligvis. Det ville vært forferdelig om han spilte sin beste fotball nå, og ikke senere, sa tyskeren etter 4-0 seieren over Leicester.

Liverpool har kanskje få midtbanealternativer for øyeblikket, konkurransen om plassene er knalltøff. Det vet Klopp godt.

– Guttene må prestere. Det er ikke press, men situasjonen er slik. Vi scoret tre i første omgang, men så presterer Cody (Gakpo), Dom (Szoboszlai), Luis (Diaz) og Ben (Doak) slik i den andre omgangen, fortsatte han.

Alexis Mac Allister får en ny mulighet til å vise seg førstkommende onsdag. Da møter de røde Bayern München. Kampen sendes på VG+, LFC TV og V Sport PL fra 13.30.

– Mye av det vi gjør på tour handler om det som skjer utenfor banen

– Mye av det vi gjør på tour handler om det som skjer utenfor banen

Billy Hogan har mye mer enn fotball i tankene når det er preseason.

Nyheter 30.jul 21:36
Den medisinske testen er unnagjort – offentliggjøres mandag

Den medisinske testen er unnagjort – offentliggjøres mandag

Overgangssagaen nærmer seg slutten.

Nyheter 30.jul 19:17