Fabinho skal erstattesLiverpool jakter midtbanespiller som kan gå rett inn på laget

Fabinho selges til Saudi-Arabia, og må erstattes.

Neil Jones, som tidligere dekket klubben for Goal.com og Liverpool Echo, skriver at salget av Fabinho vil bety at det kommer en ny spiller inn. 

De røde jakter en spiller som kan gå rett inn på laget og starte umiddelbart, skriver han.

Det utelukker ikke Romeo Lavia fra Southampton, selv om han er en spiller som først og fremst regnes som en mann for fremtiden. Liverpool har blitt linket til den tidligere Manchester City-junioren i lang tid, men er ikke villig til å betale prislappen sørkystklubben har satt på 50 millioner pund.

Flere vurderes

Jones skriver at Liverpool nå vurderer en rekke spillere for å erstatte Fabinho. De røde har mange spillere som kan bekle flere roller, men Fabinho har vært troppens eneste utpregede defensive midtbanespiller, selv om andre har vikariert i rollen.

En som kan glemmes er Moises Caicedo. De røde ble mye linket til Brightons midtbanespiller før og etter VM i Qatar, men Jones skriver at det kun er en klubb som er i forhandlinger om ham, og det er Chelsea. Brighton skal kreve rundt 100 million pund for å gi slipp på 21-åringen.

Teun Koopmeiners, Nicolo Barella, Manu Kone, Ryan Gravenberch og Khephren Thuram er midtbanespillere de røde har blitt linket til tidligere i vinduet, sammen med nevnte Lavia.

Paul Joyce i The Times skriver at Klopp og Jörg Schmadtke nå muligens vil søke bredere og mot mer erfarne spillere, og nevner navn som Kalvin Phillips, Fiorentinas Sofyan Amrabat og Gravenberch.

Det er under en måned til ligastart.

Bud på Fabinho – utelatt fra treningsleir

Bud på Fabinho – utelatt fra treningsleir

Fabinho blir ikke med til Tyskland. Jordan Henderson blir med.

Det virker som en kan trygt kan glemme Tchouameni

Det virker som en kan trygt kan glemme Tchouameni

Franskmannen ble igjen linket til Liverpool.