Opplevelsen av å løfte trofe med landslaget ga mersmak - nå ønsker Elliott å vinne alt neste sesong

Harvey Elliott var med i troppen da England U21 vant europamesterskapet i sommer. Nå vil han ha mer.

Harvey Elliott er bare 20 år gammel, men har allerede fått oppleve flere store triumfer. Med Liverpool har han vunnet Supercupen, VM for klubblag, Premier League, ligacupen, FA-cupen og Community Shield. 

I sommer fikk han også smake på suksess med flagget på brystet da England U21 vant europamesterskapet for U21-lag. Nå skal han gjøre alt for å få flere slike seiere. 

Smak av suksess

– Man ønsker bare å fortsette å bygge på det, og å fortsette å vinne trofeer.  For meg og Curtis har det gitt oss den lille smaken av det, og nå må vi prøve å vinne så mye som mulig denne sesongen - det er målet, forteller Elliott i et intervju med Liverpools hjemmeside.  

Sommerens mesterskap har gitt verdifull erfaring og selvtillit inn mot neste sesong. 

– Vi ønsker å hjelpe laget på enhver mulig måte og bare sørge for at vi gjør alt vi kan. Vi må ta med oss det vi lærte i EM og bruke det i sesongen som kommer.

– U21-EM har definitivt økt selvtilliten min inn mot sesongoppkjøringen og neste sesong. Forhåpentligvis kan vi fortsette å bygge videre på det.

LIVERPOOLS REPRESENTANTER: Jones og Elliott markerte seg i U21-EM.

LIVERPOOLS REPRESENTANTER: Jones og Elliott markerte seg i U21-EM.

Går for alt

Etter en skuffende fjorårssesong sier Elliott at målet nå er å gå for alle turneringer. 

– Hver sesong ønsker vi mer, vi vil vinne alt - vi kan ikke nøye oss med noe annet enn det. Det absolutte minimumet for oss er å prøve å vinne alt, og det er det vi planlegger å gjøre - det er det vi sikter mot hver eneste sesong.

20-åringen understreker at nedturene spillerne opplever er det som driver dem til suksess. 

– Vi kan ikke klare det hver sesong, men nå handler det om hvordan vi slår tilbake. Vi kan bruke det som motivasjon for å komme sterkere tilbake. Vi kan bruke nedturene og de triste stundene til å presse oss selv igjen, slik at det ikke skjer igjen.

– Vi ønsker bare å fortsette å bli bedre som et lag, og forhåpentligvis kan vi klare å vinne ting også, avslutter unggutten i intervjuet. 

Mandag kan Elliott være tilbake i aksjon når Liverpool møter Greuther Furth til sommerens andre treningskamp. Kampen starter 13.00 og sendes på LFCTV GO og VGTV+. 

– Salget av Szoboszlai har gitt oss trygghet - behovet for penger er ikke like stort nå

Manchester City ønsker Gvardiol, men Liverpool har gitt RB Leipzig gode forhandlingskort– Salget av Szoboszlai har gitt oss trygghet - behovet for penger er ikke like stort nå

Liverpool ser ut til å ha slått to fluer i en smekk, og kan ha stukket kjepper i Manchester Citys hjul.

Nyheter 23.jul 15:22
– Det beste man kan gjøre som en ny spiller er å la beina snakke for seg

Klopp har blitt imponert over nysigneringene– Det beste man kan gjøre som en ny spiller er å la beina snakke for seg

Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai har begge gjort seg bemerket i sesongoppkjøringen.

Nyheter 23.jul 11:37