Xabi Alonso skal være interessert i ung Liverpool-back

Luke Chambers imponerte på utlån forrige sesong. Nå kan han bli lånt ut igjen.

Forrige sesong var Liverpools 19 år gamle venstreback Luke Chambers på lån i Kilmarnock. Der spilte han 16 kamper for den skotske klubben, og takket nei til å være med England U20-VM i Argentina fordi han ville fullføre sesongen med Kilmarnock og hjelpe dem fra nedrykk.

Mesterskapet i Argentina startet 20. mai, før Kilmarnock sin plass var sikret. Kilmarnock endte med å beholde plassen.

Han er blant spillerne som var tilbake på AXA Training Centre denne uken, og forberedte seg på sesongoppkjøringen sammen med førstelaget med mulighet til å imponere Jürgen Klopp.

Chambers har så langt ikke debutert for førstelaget, men var ubenyttet reserve i sesongpremieren mot Fulham og i ligacupen mot Derby forrige sesong.

Nå mister Jordan en av sine beste kunder

Nå mister Jordan en av sine beste kunder

Det er ikke bare tannlegene på Anfield som har nytt godt av åtte år med Roberto Firmino.

Kopite 07.jul 13:06
Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46

Interesse fra flere hold

Samtidig er han en spiller som tiltrekker seg interesse fra flere klubber. De røde har allerede lånt ut Calvin Ramsay (Preston), Harvey Davies (Crewe), Rhys Williams (Aberdeen), Fabio Carvalho (RB Leipzig) og Owen Beck (Dundee) denne sommeren, og det høres ut som at Chambers kan bli den neste.

Ifølge The Athletic har Championship-klubbene Watford og Sheffield Wednesday vist interesse for tenåringen. Kanskje enda mer oppsiktsvekkende er det at også Bayer Leverkusen viser interesse. Der er den tidligere røde Xabi Alonso manager. Leverkusen skal i likhet med Liverpool spille Europa League denne sesongen.

The Athletic skriver videre at Liverpool ønsker å se på ham i pre-season først, før de tar en avgjørelse på om et utlån er riktig for utviklingen hans.

Neil Jones, som tidligere dekket Liverpool for Goal.com og Liverpool Echo, skriver i sin spalte for abonnenter at Chambers er blant spillerne han forventer at kan bli lånt ut de neste ukene. Han nevner også Sepp van den Berg, Billy Koumetio, Layton Stewart, Jarell Quansah og James Norris. Det er nå Matt Newberry med en fortid fra rekrutteringsavdelingen til akademiet som nå styrer med klubbens utlånsavtaler. 

– Det vil ikke være en veldig stor overraskelse dersom Thiago drar

– Det vil ikke være en veldig stor overraskelse dersom Thiago drar

Thiago Alcantara linkes bort fra Liverpool.

De åtte førstelagsspillerne som vil stille til pre-season på lørdag

De åtte førstelagsspillerne som vil stille til pre-season på lørdag

Denne helgen starter sesongoppkjøringen.