Agenten skal ha satt kjepper i hjulene for Caicedo-overgang - Brighton er rasende etter å ha blitt enige om salg

Moises Caideos agent skal ha bedt sin klient om å avvente med en overgang.

Natt til fredag ble det bekreftet at Liverpool hadde overbydd Chelsea i kampen om Moises Caicedo, og at det bare var opp til spiller og klubb å bli enige om de personlige betingelsene. 

Fredag har det kommet mange motstridende nyheter angående hvordan ståa er i kampen om ecuadorianeren. 

Manager Jürgen Klopp bekreftet på sin pressekonferanse før kampen mot nevnte Chelsea at klubbene var enige om en ovegangssum, før det ble meldt at Chelsea hadde kastet seg tilbake i kampen om midtbanespilleren.

Fabrizio Romano skrev rundt klokken 14 at Caicedo foretrakk en overgang til Mauricio Pochettinos lag, før Melissa Reddy skrev at Brighton fortsatt ønsket å selge til Liverpool. 

Nå antyder Chris Williams at det er agenten som har skapt trøbbel for overgangen. 

Vrang agent

Ecuadorianske kilder i Futbol Divison har ifølge Williams sagt at Caicedos agent Manuel Sierra skal ha bedt sin klient om å avvente med en overgang. Dette skal ha skjedd etter at partene ble enige om overgangen. 

Brighton skal være rasende over utviklingen, etter å ha blitt enige om overgangssummen med Sierra tidligere. 

Sørkystlagets administrerende direktør Paul Barber har tidligere sagt at Caicedo ikke har fått «de beste mulige rådene» i løpet av sin karriere fra rådgiverne. 

Nå ventes det at Chelsea kommer til å komme tilbake med et nytt bud på Caicedo, men Brighton skal være fast bestemt på at de er ferdige med forhandlingene etter at Liverpool vant budkrigen natt til fredag. 

Caicedo skal være på vei til Liverpool i løpet av fredagen for å fullføre overgangen, dersom Chelsea ikke klarer å overtale Brighton til å høre på flere bud. 

De Zerbi tenker ikke på Caicedo

En som har gitt opp å ha Caicedo på laget sitt neste sesong, er Brightons manager Roberto De Zerbi. På pressekonferansen før helgens Premier League-start hadde han følgende å si. 

– Jeg har allerede glemt Moises (Caicedo). Jeg er stolt over spillerne vi har i stallen vår. Når spillere forlater oss er det fordi de har spilt bra, men honnøren går til spillerne, klubben og trenerne. De store klubbene kan kjøpe spillerne, men de kan ikke kjøpe sjelen og lagånden vår. 

– Økonomien er ikke mitt fagfelt. Moises kommer til å dra, og han er ikke viktig for meg i dette øyeblikket, sa De Zerbi, gjengitt av Liverpool Echo

Under kan du lese flere av våre oppdateringer fra Caicedo-sagaen. 

Mostridende opplysninger rundt Caicedos situasjon

Oppdatert 14.00:Mostridende opplysninger rundt Caicedos situasjon

21-åringen foretrekker en overgang til Chelsea, eller?

Enighet mellom Brighton og Liverpool – men Chelsea har ikke gitt opp

Oppdatert 13.10:Enighet mellom Brighton og Liverpool – men Chelsea har ikke gitt opp

Todd Boehly er fremdeles svært interessert i Moises Caicedo.

– Vi ga det en sjanse, og klubben har strukket seg langt

Jürgen Klopp bekrefter enighet med Brighton:– Vi ga det en sjanse, og klubben har strukket seg langt

Jürgen Klopp bekrefter enighet om Moises Caicedo, men overgangen er ennå ikke helt på plass.