– Frustrert og misfornøyd John W. Henry er på plass i London

Flere i FSG-ledelsen skal være på plass i London for å se kamp på Stamford Bridge. John W. Henry og co skal være meget frustrert over hvordan Caicedo-sagaen har utspilt seg.

Mirror skriver lørdag kveld at John W. Henry og flere andre fra Fenway Sports Group har reist fra USA til London for å få med seg Liverpools åpningskamp i Premier League 2023/24 mot Chelsea på Stamford Bridge søndag ettermiddag. 

Da de dro fra USA var det i troen om at klubben hadde sikret seg Moises Caicedo fra Brighton for rekordsummen 111 millioner pund, men det er mye som har endret seg i den overgangssagaen de siste to døgnene. 

De siste rapportene fra troverdige kilder i The Times og The Telegraph melder nå at Chelsea og Brighton er i ferd med å bli enige om en sum på 115 millioner pund, og at London-klubben føler seg trygge på at de sikrer seg 21-åringen de har siklet etter i flere måneder. 

Chelsea nære ved å sikre seg Caicedo for 115 millioner pund

Chelsea nære ved å sikre seg Caicedo for 115 millioner pund

Chelsea skal endelig ha overgått Liverpools bud.

Nyheter 12.aug 19:49
Ornstein: Caicedo har fullført den medisinske testen

Følg overgangssommeren: Ornstein: Caicedo har fullført den medisinske testen

Nyheter 20.jun 11:12

Frustrert og misfornøyd

Det skjer til tross for at Liverpool var de eneste som la inn et akseptabelt bud til Brighton innenfor fristen som var satt av klubben fra sørkysten. Men Brighton har i ettertid valgt å lytte til nye bud ettersom Caicedo og hans agent skal ha gjort det klart at de vil til Stamford Bridge.

«John W. Henry og resten av ledelsen på Anfield er frustrert og misfornøyd med måten Caicedo-overgangen har blitt løst på av Brighton. De følte at de hadde et godt forhold til klubben etter å ha hentet Alexis Mac Allister tidligere i sommer, mens James Milner gikk motsatt vei», skriver Mirror, som tidligere i dag også skrev at Jürgen Klopp er frustrert over det som har skjedd.

Hvordan et eventuelt møte mellom Henry og Chelsea-eier Todd Boehly blir på søndag blir spennende å se. Chelsea har nemlig også gjort sitt for å sabotere en mulig overgang for Romeo Lavia fra Southampton til Liverpool, da de skal ha lagt inn et bud på 55 millioner pund - ti millioner mer enn det Liverpool har vært villige til å strekke seg til.

Caicedo-sagaen er på ingen måte avgjort før vi får en offisiell bekreftelse fra noen av klubbene, men for øyeblikket ser det ut til at Liverpool må se seg om etter andre alternativer. Og da gjenstår det å se om de 111 millionene FSG satt av til denne overgangen kan brukes på noe annet fornuftig.

– Vi har fått en ny start, en slags Liverpool 2.0

Jürgen Klopp før sesongpremieren:– Vi har fått en ny start, en slags Liverpool 2.0

Jürgen Klopp er svært tilfreds med det han har sett i pre-season.

Nyheter 11.aug 15:37
En angrepsrekke det lukter svidd av

En angrepsrekke det lukter svidd av

Det lukter mål av Liverpool denne sesongen - mye takket være fem giftige angrepsspillere.

Innsikt 12.aug 11:13