Gravenberch ser ut til å bli Liverpools siste kjøp i dette vinduet

Liverpool skal ikke ha planer om å gjennomføre flere overganger før overgangsvinduet stenger.

Liverpool og Bayern München er enige om en overgangssum for Ryan Gravenberch ifølge en rekke troverdige journalist, og det er ikke noe som tilsier at det skal bli noen problemer med de siste formalitetene. 

Det blir Liverpools fjerde tilslutning til førstelaget etter at Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai og Wataru Endo har blitt hentet tidligere i vinduet. 

James Pearce heller kaldt vann i blodet til supportere som drømmer om at de rødkledde drar enda en joker opp av hatten før overgangsvinduet stenger. 

Ifølge Pearce blir Ryan Gravenberch - dersom det ikke blir noen problemer med de siste formalitetene - Jürgen Klopps siste nyervervelse i dette overgangsvinduet. 

«Ryan Gravenberch er sannsynligvis den siste signeringen Liverpool gjør i dette vinduet. Det fungerte ikke for ham i Bayern, men å få en så talentfull ung midtbanespiller med stort potensiale for 34 millioner pund føles som en god avtale», skriver journalisten.

Forsterker ikke på stopperplass

Etter skaden til Ibrahima Konaté, utvisningen til Virgil van Dijk og utlånet av Nathaniel Phillips mener flere at en midtstopper er nødvendig, men det ser ikke ut til at noen av spillerne de rødkledde ønsker er tilgjengelige. 

FIKK MARSJORDRE: Virgil van Dijk kan få to kampers karantene etter det røde kortet mot Newcastle.

FIKK MARSJORDRE: Virgil van Dijk kan få to kampers karantene etter det røde kortet mot Newcastle.

Liverpool har blitt hyppig linket til Chelseas Levi Colwill gjennom sommerens overgangsvindu, og det siste navnet som ble nevnt er Bayer Leverkusens Piero Hincapie. 

Et annet navn som er verdt å merke seg er Bournemouth-stopperen Lloyd Kelly, som linkes til Tottenham av Fabrizio Romano. Den venstrebente midtstopperen, som også kan spille venstreback, har tidligere vært ønsket av Liverpool. 

Klopp skal ha overbevist Gravenberch om at Liverpool var det riktige prosjektet for ham

Liverpool og Bayern enige om overgangssumKlopp skal ha overbevist Gravenberch om at Liverpool var det riktige prosjektet for ham

Nederlenderen skal gjennomføre den medisinske testen fredag, og blir om alt går etter planen offentliggjort i Liverpool-drakta før overgangsvinduet stenger.

Forhørte seg med Robertson og van Dijk før overgangen til Celtic

Phillips lånes til Celtic det neste halvåretForhørte seg med Robertson og van Dijk før overgangen til Celtic

Stopperen skal i motsetning til resten av Liverpool-spillerne delta i Champions League den kommende sesongen.