Håper at Thiago blir klar til helgen

Thiago Alcantara har ikke vært i troppen til sesongens to første kamper.

Sist Thiago Alcantara spilte en kamp for Liverpool var mot West Ham i slutten av april. Da hadde han allerede vært plaget en stund med en hofteskade som gjorde at han ikke kunne spille hver uke, og klubben bestemte seg for at han skulle operere for å få orden på det en gang for alle.

Han returnerte til pre-season på AXA Training Centre samme dag som alle de andre spillerne som hadde vært uten landslagsfotball 8. juli, men var et stykke unna å kunne delta på lik linje som sine lagkamerater, og trente for første gang med ball igjen på treningsleiren i Tyskland for litt over en måned siden.

I forrige uke kunne vi se Thiago på trening sammen med lagkameratene, og trolig har han vært med på deler av øktene heller enn å ha trent for fullt, for han har så langt ikke vært i kamptroppen til sesongens to første kamper mot Chelsea og Bournemouth. Før kampen mot Bournemouth sa Jürgen Klopp at både Stefan Bajcetic og Thiago nærmet seg, men at begge var ute og trengte tid. Bajcetic endte med å være på benken til den kampen, mens Thiago ikke var med.

Håper ha ham klar mot Newcastle

Chris Bascombe i The Telegraph skriver at Liverpool håper ha veteranen klar igjen til søndagens tøffe bortekamp mot Newcastle på St. James’ Park. 

Liverpool har anket det røde kortet Alexis Mac Allister fikk mot Bournemouth – men skulle det bli stående vil det være ekstra viktig å ha en rutinert spiller som ham tilgjengelig, enten fra start eller mer sannsynlig som et alternativ på benken.

Det har handlet mer om Thiagos fremtid og interessen fra Saudi-Arabia enn om skaden hans denne sommeren, og før første ligakamp bekreftet Klopp at spanjolen kom til å bli værende i Liverpool i det som er det siste året av kontrakten hans på Anfield.

– En ny rolle som jeg må bli vant til

– En ny rolle som jeg må bli vant til

Joel Matip tror på en god sesong med nytt system og nye spillere.

Nyheter 21.aug 22:32
Liverpools stolte manager-historie fortelles i podcast-form denne høsten

Liverpools stolte manager-historie fortelles i podcast-form denne høsten

I den første episoden av serien om de store Liverpool-managerne, ser vi på Jürgen Klopps start i tysk fotball.

Podcast 21.aug 17:18