Liverpools stolte manager-historie fortelles i podcast-form denne høsten

I den første episoden av serien om de store Liverpool-managerne, ser vi på Jürgen Klopps start i tysk fotball.

Liverpools managere får, stort sett, heltestatus – og det er det veldig god grunn til. Denne høsten skal vi se på noen av klubbens største managerprofiler, og vi starter med Jürgen Klopp.

Første episode handler om Jürgen Klopp. Her ser vi tilbake på Klopps år i Tyskland, en historie om to farsfigurer som skulle forme ham som mann og manager. Hvordan endte en ung gutt fra Glatten, en by med rundt 2300 innbyggere, opp som trener for en av de største klubbene i Bundesliga? Hvordan tok han Mainz til et historisk opprykk, og hvorfor gikk alt galt den siste sesongen i Dortmund?

Raphael Honigstein, forfatter av Klopp-boka Bring the Noise, Bundesliga-ekspert Eivind Bisgaard Sundet, og Liverpool-journalist David Lynch er med på å fortelle historien om den tyske manageren.

Det er en historie om to farsfigurer, opprykk og ligamesterskap, og en eksentrisk men rettferdig og real hovedperson.

Denne episoden ble først publisert i mars 2020. Helt nye episoder i denne serien kommer de neste ukene.

@lfcscn I første episode av podcast-serien «Historien om Jürgen Klopp» ser vi på Klopps reise fra Glatten til toppen av tysk fotball – og sesongen alt gikk galt. Følg «Pausepraten» der du hører podcaster. #liverpoolno #lfc #ynwa #podcastnorge ♬ original sound - Liverpool.no

I tillegg til Klopp skal vi naturligvis se på de managerne som kom før ham, og bygget grunnmuren i det som i dag er en av verdens stolteste fotballklubber.

Listen on Apple Podcasts