– Har tatt kontakt med Fluminense

Liverpools viser interesse for brasiliansk 22-åring.

Det har lenge sett ut til at Romeo Lavia er blant dem som skal sørge for å fylle tomrommet etter Fabinho, men de røde kan i stedet sikte seg inn på en landsmann av brasilianeren som mandag ble klar for Al-Ittihad. 

Både James Pearce i The Athletic og Melissa Reddy i Sky Sports skriver nemlig at Liverpool har tatt kontakt med den brasilianske klubben Fluminense for å høre hvor mye de vil ha for midtbanespilleren André. Dette skjer samtidig som jakten på Lavia fremdeles pågår. 

Liverpool ønsker ikke å betale det Southampton forlanger for Lavia - nå vurderes alternativer

Flere troverdige journalister:Liverpool ønsker ikke å betale det Southampton forlanger for Lavia - nå vurderes alternativer

De rødkledde skal ikke ha planer om å møte sørkystlagets prisforlangende, som skal være på 50 millioner pund.

Se bildene fra treningsøkten før møtet med Bayern München

Se bildene fra treningsøkten før møtet med Bayern München

Liverpool lader opp til sommerens fjerde treningskamp.

Reddy trakk frem André som et alternativ tidligere tirsdag, da mye tyder på at Liverpools nyeste bud på Lavia, på om lag 40 millioner pund, ser ut til å bli avslått av Southampton. 

Paul Joyce i The Times skriver at 22-åringen er verdsatt til om lag 20 millioner pund, men at Fluminense ikke ønsker å selge landslagsspilleren i sommer. This Is Anfield opplyser at overgangsvinduet i Brasil stenger allerede onsdag 2. august. Det betyr ikke at Liverpool ikke kan hente André etter denne datoen, men at Fluminense neppe vil ha tid til å finne en erstatter i tide. 

André er en moderne defensiv midtbanespiller som kan minne litt om Thiago i spillestilen. Han slo flest pasninger av alle spillere per minutter spilt i den brasilianske toppdivisjonen forrige sesong, og var ifølge Whoscored også den mest treffsikre pasningsspilleren i ligaen.