– Har tatt kontakt med Fluminense

Liverpools viser interesse for brasiliansk 22-åring.

Det har lenge sett ut til at Romeo Lavia er blant dem som skal sørge for å fylle tomrommet etter Fabinho, men de røde kan i stedet sikte seg inn på en landsmann av brasilianeren som mandag ble klar for Al-Ittihad. 

Både James Pearce i The Athletic og Melissa Reddy i Sky Sports skriver nemlig at Liverpool har tatt kontakt med den brasilianske klubben Fluminense for å høre hvor mye de vil ha for midtbanespilleren André. Dette skjer samtidig som jakten på Lavia fremdeles pågår. 

Liverpool ønsker ikke å betale det Southampton forlanger for Lavia - nå vurderes alternativer

Flere troverdige journalister:Liverpool ønsker ikke å betale det Southampton forlanger for Lavia - nå vurderes alternativer

De rødkledde skal ikke ha planer om å møte sørkystlagets prisforlangende, som skal være på 50 millioner pund.

Nyheter 01.aug 14:35
Se bildene fra treningsøkten før møtet med Bayern München

Se bildene fra treningsøkten før møtet med Bayern München

Liverpool lader opp til sommerens fjerde treningskamp.

Nyheter 01.aug 16:55

Reddy trakk frem André som et alternativ tidligere tirsdag, da mye tyder på at Liverpools nyeste bud på Lavia, på om lag 40 millioner pund, ser ut til å bli avslått av Southampton. 

Paul Joyce i The Times skriver at 22-åringen er verdsatt til om lag 20 millioner pund, men at Fluminense ikke ønsker å selge landslagsspilleren i sommer. This Is Anfield opplyser at overgangsvinduet i Brasil stenger allerede onsdag 2. august. Det betyr ikke at Liverpool ikke kan hente André etter denne datoen, men at Fluminense neppe vil ha tid til å finne en erstatter i tide. 

André er en moderne defensiv midtbanespiller som kan minne litt om Thiago i spillestilen. Han slo flest pasninger av alle spillere per minutter spilt i den brasilianske toppdivisjonen forrige sesong, og var ifølge Whoscored også den mest treffsikre pasningsspilleren i ligaen.