Hevder at Al-Ittihad klargjør et bud på 150 millioner euro

Liverpool har ingen planer om gi slipp på Mohamed Salah.

Mohamed Salah har blitt ryktet til Saudi-Arabia i en ukes tid, men egypteren var på plass da Liverpool reiste til Newcastle søndag kveld.

31-åringen spilte hele kampen, og leverte den målgivende pasningen på 2-1 scoringen. Det er lite som tyder på at kantspilleren er på vei vekk fra Liverpool.

– For meg er den (overgangssaken) over, sa tyskeren kort til Sky Sports.

I media er saken annerledes, og ny informasjon har dukket opp mandag ettermiddag. Ben Jacobs melder om at et bud på €150 millioner klarggjøres av Al-Ittihad.

GODT HUMØR: Mohamed Salah virker å trives med situasjonen i Liverpool, til tross for flere spekulasjoner.

GODT HUMØR: Mohamed Salah virker å trives med situasjonen i Liverpool, til tross for flere spekulasjoner.

Nærmer seg en konklusjon

«Liverpool fortsette å insistere på at Salah ikke er til salgs. Al-Ittihad er innstilt på å legge et bud på bordet. De involverte antyder at det jobbes med å klarggjøre en pakke på €150 millioner for å sikre seg Salah ett år tidligere enn forventet», skriver Jacobs på Twitter.

Ifølge journalisten skal pakken inneholde en fast sum på €100 millioner, med €50 millioner i klausuler.

Salah skal ha blitt tilbudt en treårskontrakt verdt 65 millioner pund i året. Med bonuser og andre inntekter kan den potensielle lønnen ende på rundt 180 millioner pund per år.

«Hvis Al-Ittihad lykkes, vil de få tak i sitt største overgangsmål, men det avhenger at at Liverpool endrer sitt ståsted. De neste 48 timene er avgjørende», skriver han videre.

David Lynch har kastet seg på ryktene. Han skriver følgende på Jacobs sin tweet.

«Hvis det er tilbudet, kan du se hvorfor Jürgen Klopp anser saken som avsluttet. Det er langt unna (en ønsket pris). Det er også umulig å erstatte en spiller av Salahs kvalitet så sent i overgangsvinduet», skriver han.

Klopps uttalelser antyder at Van Dijks røde kort ikke vil bli anket

Klopps uttalelser antyder at Van Dijks røde kort ikke vil bli anket

Nederlenderen må sannsynligvis se Aston Villa-kampen fra tribunen neste helg.

– Jeg vet ikke om folk diskuterer dette, men en spiller er aldri glad når han ikke får starte

En sint og frustrert Nunez avgjorde for Liverpool:– Jeg vet ikke om folk diskuterer dette, men en spiller er aldri glad når han ikke får starte

En sint og frustrert Darwin Nunez måtte starte på benken, og sjelden har en spiss levert en bedre søknad om mer spilletid.

Saudi Pro League

• De siste årene har Saudi-Arabia gått tungt inn i sport – med boksing, fotball, golf og Formel 1.
• Saudi-Arabias statlige pensjonsfond (PIF) kjøpte Newcastle United 2021.
• I januarvinduet hentet de Cristiano Ronaldo til Al-Nassr og varslet en ny storsatsing.
• I juni tok PIF over fire av de ledende klubbene i Saudi Pro League – og nå satses det veldig hardt, med skyhøye spillerlønninger.
• Vi vet ikke hva som er det langsiktige målet – om det er VM i 2030, Champions League-plass på sikt, en ny «superliga» eller bare et rent politisk grep med sportsvasking.

Dette skriver Amnesty:

«Saudi-Arabia bruker milliardbeløp på PR-tjenester fra Vesten for å bedre imaget sitt. Samtidig fortsetter forfølgelsene, torturen og halshuggingene».

Liverpool.no har ikke planer om å dekke det som skjer i Saudi Pro League – men vil omtale de store overgangene denne sommeren og når det er noe direkte relatert til Liverpool FC.