En sint og frustrert Nunez avgjorde for Liverpool:– Jeg vet ikke om folk diskuterer dette, men en spiller er aldri glad når han ikke får starte

En sint og frustrert Darwin Nunez måtte starte på benken, og sjelden har en spiss levert en bedre søknad om mer spilletid.

Darwin Nunez har slitt med spilletiden så langt denne sesongen, og før gårsdagens kamp stod uruguyaneren med to kamper som innbytter, uten scoring.

Det kan være svært frustrerende for en spiss som sannsynligvis føler på et stort press for å levere.

Da hjelper det selvfølgelig å komme innpå, score to mål og avgjøre kampen for sitt eget lag.

– Jeg føler meg veldig bra, og dedikasjonen til lagkameratene er utrolig. De kjempet og kjempet etter det røde kortet, sa han til Sky Sports etter kampen.

Matchvinneren ble fortjent kåret til banens beste mot Newcastle, i en kamp som virket død og begravet etter Virgil Van Dijks røde kort.

– Det ble en veldig vanskelig kamp å kontrollere, spesielt fordi vi lå under 1-0. Sannheten er at vi viste en svært god mental styrke. Jeg vil gratulere lagkameratene, sa den ydmyke spissen.

En lettet Nunez scorer sitt første av to mål mot Newcastle:

En milepæl i bagasjen

Jürgen Klopp fikk selvfølgelig spørsmål om 24-åringen etter kampslutt, og tyskeren var klar på at innbytteren fortjener overskriftene etter en slik prestasjon.

– Hvis han ikke avgjør kampen, har det ingen betydning hva vi gjorde tidligere. Da sitter vi her med en god kamp, taper 1-0 og drar hjem uten poeng.

Liverpool-treneren har fått mye skryt for byttene sine i kampen, men med Nunez vil han ikke ta noe ære.

– Mine kommentarer (før innbytte) hadde ingen innvirking på hans prestasjon. Pep Lijnders snakket med ham. Jeg gir ham bare en klem og oppmutrer ham til å gå utpå og kjempe for laget, sa Klopp.

Ifølge Michael Reid i Opta er Nunez den første Liverpool-spilleren som kommer innpå som innbytter i en Premier League-kamp og både scorer utligningen og den avgjørende scoringen.

Misfornøyd med benketilværelsen

I løpet av de første tre seriekampene har Nunez spilt totalt 44 minutter fotball for Liverpool. Klopp vet godt at spissen ikke er fornøyd med situasjonen, men det skal ikke være problemer mellom dem.

– Han er ikke fornøyd med å sitte på benken, men enkelte spillere kan ikke starte kamper så tidlig i sesongen. Vi kan ikke ha 11 spillere og spille den samme gjengen hele tiden. Vi må finne en stabilitet. Jeg vet ikke om folk diskuterer dette, men en spiller er aldri glad når han ikke får starte.

Liverpool-treneren tror ikke kampen hadde endt slik den gjorde, om ikke 24-åringen hadde vært i fyr og flamme før innbytte.

– Alt er bra med ham nå, men hvis han ikke hadde vært så sint og startet kampen i dag, ville han kanskje ikke scoret to mål på seks minutter. Vi må se det på den måten, sa han.

BETYDDE MYE: Darwin Nunez har ikke hatt en enkel start på sesongen, men mye endret seg søndag kveld.

BETYDDE MYE: Darwin Nunez har ikke hatt en enkel start på sesongen, men mye endret seg søndag kveld.

Til neste helg venter Aston Villa på Anfield, før fotballen går inn i sesongens første landslagspause. Når den er over, skal Liverpool spille to kamper i uken.

– Vi må sørge for at det er ulike alternativer tilgjengelig. Vi må skape en ny måte å spille på, og Darwin er selvfølgelig en viktig del av det. Han har flere styrker som er ekstreme, men vi må finne stabilitet.

Flere vil nok se spissen i startelleveren allerede neste helg.

– Jeg har aldri tatt en slik beslutning en uke før kamp, men vi får se. Det er lov å si at man sjelden har hatt bedre argumenter (for en startplass), avsluttet Klopp.

Debutanten ble sendt på banen da det gjaldt som mest – og leverte en knallgod prestasjon

Debutanten ble sendt på banen da det gjaldt som mest – og leverte en knallgod prestasjon

Flere ble kanskje overrasket da Jürgen Klopp valgte å sette på Jarell Quansah på 0-1.

Mener Liverpool kan utfordre Manchester City dersom de henter to spillere denne uken

Jamie Carragher:Mener Liverpool kan utfordre Manchester City dersom de henter to spillere denne uken

Den tidligere Liverpool-spilleren og TV-eksperten håper klubben henter forsterkninger før vinduet stenger fredag, og tror Klopps menn kan utfordre Manchester City dersom det skjer.