– Jeg er 100 prosent fokusert på Fluminense

Liverpool har blitt linket til den brasilianske midtbanespilleren André – men det ser ikke ut til å være mulig i dette vinduet.

André er et navn vi har hørt mye de siste måneden, og det har blitt rapportert at de røde skal ha forhørt seg om ham igjen nylig med et muntlig bud på 25 millioner pund.

Det store problemet er at Fluminense er midt i sesongen. Laget er nummer fire i Série A – men enda viktigere – så er de videre til kvartfinalen i Copa Libertadores. Det er en turnering de aldri tidligere har vunnet, og en turnering de veldig gjerne vil vinne. Spesielt siden finalen spilles på Maracana, som er deres egen hjemmebane.

De skal spille kvartfinale mot Olimpia natt til fredag.

Fokusert på Fluminense

André skal ha en utkjløpsklausul på 34 millioner pund i kontrakten sin, og klubben vil heller selge spilleren i januar. Det blir interessant å se om de røde fortsatt vil være interessert når den tid kommer, eller om de vil prøve seg med et nytt bud.

Spilleren selv har nå uttalt seg. Det var thisisanfield.com som omtalte det først.

– Det er åpenbart at det er vanlig å få tilbud, og enda vanligere når laget gjør det bra, går videre i Copa Libertadores og er nær toppen av Brasileirao. Det gjelder ikke meg, men andre må også ha fått tilbud, sier han til Globo Esporte.

Det er ingenting som tyder på at han vil presse på for en overgang nå.

– Jeg er glad for tilbudene som kommer, men i hodet mitt er jeg 100 prosent fokusert på Fluminense, sier han videre.

Copa Libertadores-finalen spilles 4. november, og sesongen i Brasil er ferdigspilt tidlig i desember. Skulle de røde få til en avtale som tar ham til Anfield i januarvinduet vil de kunne få en spiller som har hatt en måned pause etter en lang sesong, men det gjenstår å se om det er aktuelt.

– Han er en «Rolls Royce av en midtstopper»

Ny unggutt skal være klar for Liverpool– Han er en «Rolls Royce av en midtstopper»

Ryktebørsen 24.aug 10:43
– Bladene var veldig hjemmesnekra. Vi satt og skrev på navn og adresse med kulepenn, og bladene stiftet vi sammen selv

Supporterklubben 43 år:– Bladene var veldig hjemmesnekra. Vi satt og skrev på navn og adresse med kulepenn, og bladene stiftet vi sammen selv

Pål Christian Møller og Torbjørn Flatin startet supporterklubben den 24. august 1980.

Supporterklubben 24.aug 09:55