Fabinhos avskjedsmelding:«Jeg forlater hjemmet mitt»

Brasilianeren har skrevet noen velvalgte ord etter at overgangen til Al-Ittihad ble bekreftet.

Etter en langvarig saga med mye om og men, ble det mandag kveld omsider bekreftet at Fabinho er ferdig i Liverpool etter fem år i klubben. 

I løpet av tiden i klubben rakk brasilianeren å vinne alt som var mulig å vinne med Liverpool, og var en av de første navnene i Klopps lagoppstilling. Nå har han forlatt klubben for godt. 

I et innlegg på sin Instagram-konto har han skrevet en avskjedsmelding. 

Bekreftet: Fabinho er klar for Al-Ittihad

Bekreftet: Fabinho er klar for Al-Ittihad

Liverpool har solgt sitt midtbaneanker.

Bekreftet: Virgil van Dijk er Liverpools nye kaptein

Bekreftet: Virgil van Dijk er Liverpools nye kaptein

Forsvarssjefen tar over etter Jordan Henderson, mens Trent Alexander-Arnold blir visekaptein.

Forlater hjemmet

«I dag forlater jeg hjemmet mitt. Det har vært fem år i denne drakten, og det var alltid med stor ære og glede», innleder brasilianeren i innlegget. 

«Siden dag en i Liverpool, har jeg blitt tatt inn i varmen av alle sammen. Det jeg så på innsiden av klubben - forholdene mellom folkene der - fikk meg til å føle meg som familie»

Brasilianeren takker klubben for at han fikk oppnådd mange av de største drømmene han hadde da han begynte å spille fotball. 

«I disse fem årene vokste jeg som en spiller, mann, og fikk drømmer til å gå i oppfyllelse. I Liverpool-drakten vant jeg alle trofeer en spiller kan drømme om. Premier League, Champions League, FA Cup, Carabao Cup»

«Takket være Liverpool nådde jeg mitt høyeste nivå, og fikk også spille i et VM. Takket være Liverpool fikk jeg oppfylt drømmen min om å gå inn på en arena med sønnen min i armene. Takket være Liverpool, spilte jeg på den beste stadion i verden, med den beste atmosfæren i verden, som er Anfield»

DEN STØRSTE KAMPEN: Barcelona-kampen står igjen som Fabinhos sterkeste minne i Liverpool.

DEN STØRSTE KAMPEN: Barcelona-kampen står igjen som Fabinhos sterkeste minne i Liverpool.

Barcelona-kampen symboliserte tiden i Liverpool

Fabinho trekker frem oppgjøret mot Barcelona i 2019, da de rødkledde snudd 0-3-underlege til 4-3-seier, som det største øyeblikket i rødt. 

«Takket være Liverpool, fikk jeg spille i den største kampen i livet mitt - comebacket mot Barcelona - som bare var mulig takket være Anfield. Det øyeblikket vil jeg huske for alltid»

«Jeg elsker det fansen representerer for klubben. Dette kjærlige forholdet mellom klubben og supporterne har alltid imponert meg»

Nå ønsker han Liverpool og deres supportere all lykke videre i livet, etter fem flotte år i klubben. 

«Jeg kan si uten frykt: You'll Never Walk Alone. Det som skjedde etter den kampen, sammen med fansen, var det mest definerende øyeblikket i karrieren min med Liverpool»

«Dette sier jeg med et hjerte fylt av glede: Jeg elsker denne klubben. Takk til alle røde for alt vi har opplevd sammen. You will never walk alone»

Klopp vil ha inn en ny forsvarsspiller

Joyce: Klopp vil ha inn en ny forsvarsspiller

Paul Joyce skriver at Jürgen Klopp helst ønsker seg en ny forsvarsspiller før overgangsvinduet stenger.

Klopp om Mbappé-ryktene: – Vi bare ler av det

Klopp om Mbappé-ryktene: – Vi bare ler av det

Jürgen Klopp sier at det ikke er hold i ryktene om at Liverpool vil låne Kylian Mbappé.