– Kan bli helt svimmel av alle navnene som sirkulerer på sosiale medier

Virgil van Dijk er ikke bekymret for situasjonen på overgangsmarkedet.

Liverpools nye kaptein Virgil van Dijk er klar på at han og resten av spillerne gjerne vil se forsterkninger komme inn i laget, men at det ikke er noe de bekymrer seg for i det daglige. 

– Alle toppklubber kunne tenke seg å forbedre stallen, så hvorfor skulle ikke spillerne ønske det? Alle vil se kvalitetssigneringer, og det er det vi har gjort til nå. Så vi stoler på klubben. Det gjør i alle fall jeg. De har gjort det bra på overgangsmarkedet de siste årene, så hvorfor skulle de ikke klare det nå, sier 32-åringen i et intervju med Liverpool Echo før serieåpningen.

Nederlenderen har fått med seg at det på sosiale medier skrikes etter nye spillere.

– Man kan bli helt svimmel av alle navnene som sirkulerer på sosiale medier. Det virker som det kastes ut navn fordi alle ønsker å være først ute. Men det blir bare gjetting og spekulasjoner for å kaste bensin på bålet. Det er slik internett fungerer nå til dags, sier han.

– På sosiale medier blir vi linket til omtrent alle midtbanespillere i verden, og det kan virke som alle later som de er sportsdirektører. Vi må bare vente og se, sier han.

Chelsea nære ved å sikre seg Caicedo for 115 millioner pund

Chelsea nære ved å sikre seg Caicedo for 115 millioner pund

Chelsea skal endelig ha overgått Liverpools bud.

– Frustrert og misfornøyd John W. Henry er på plass i London

– Frustrert og misfornøyd John W. Henry er på plass i London

Flere i FSG-ledelsen skal være på plass i London for å se kamp på Stamford Bridge. John W. Henry og co skal være meget frustrert over hvordan Caicedo-sagaen har utspilt seg.

Ikke bekymret

Van Dijk gjentar at han stoler på klubben. 

– Vi stoler for klubben vi spiller for, og at de kommer til å rette. Det er bare å vente og se på hva som skjer de neste ukene. Vi har profesjonelle folk som jobber med dette. 

Kapteinen er glad for at kvalitetsspillerne Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister er hentet til klubben. 

– Jeg synes det er veldig spennende med spillerne som er hentet inn. De er spillere av høy kvalitet, som også er fine folk utenfor banen. De kan definitivt gi oss et løft, sier han og legger til: 

– Det kommer nok til å ta tid, men forhåpentligvis er de på sitt beste så fort som mulig. Det vil hjelpe å få spilt noen kamper, og for hver dag som går blir vi bedre kjent. Jeg synes det ser bra ut, sier van Dijk.

Vil slå tilbake

Midtstopperen har tatt over etter Jordan Henderson som kaptein, og får en viktig jobb med å lede sine lagkamerater tilbake på sporet etter det som var en svak sesong. 

– Vi må rette opp inntrykket etter det som var en skuffende sesong. Det gjorde vondt, og gjennom sommeren er det noe vi har tenkt mye på, spesielt fordi vi ikke har vært vant til det, sier van Dijk til The Telegraph

– Nivået har vært så høyt og stabilt over flere år, og så kom forrige sesong og var veldig skuffende, sett bort fra de siste kampene. Det må vi bruke som motivasjon. 

Van Dijk mener sesongavslutningen kan gi grunn til optimisme, men samtidig satt han igjen med blandede følelser etter den gode resultatrekken. 

– Alt i alt satt vi igjen med skuffelse, men samtidig fikk vi med oss en god følelse inn i oppkjøringen. Det kan forhåpentligvis legge grunnlaget for en god sesong.

Første utfordring kommer søndag klokken 17.30, når Liverpool gjester Chelsea. 

Fem grunner til å være optimist før sesongpremieren

Fem grunner til å være optimist før sesongpremieren

Flere venter spent på nye signeringer, men Jürgen Klopp og co har lagt et godt grunnlag i pre-season.

Innsikt 12.aug 23:04
Meningene er delte etter Premer League ferskeste regelendringer

Full oversikt:Meningene er delte etter Premer League ferskeste regelendringer

Vi har tatt en titt på FAs regelendringer inn mot 2023/24-sesongen.

Innsikt 12.aug 16:03