Ligastart neste helg, og Englands største bookmakere tror på medalje for Liverpool

Hva tror de som tar imot penger på spill?

Det er søndag, Community Shield-dag og bare ei uke til Chelsea står på motsatt banehalvdel for Liverpool.

De røde har mye å revansjere etter en skuffende 2022/23-sesong. Vil de klare det?

Som supportere tror og håper vi, men hva sier de som lever av å gamble på akkurat dette?

William Hill, som er den største bookmakeren i Storbritannia, spår slik for 2023/24.

Tittelen

Bettingselskapet skriver at de nesten føler dårlig samvittighet for å tippe Manchester City som ligamester med 1,73 i odds. Derfor ønsker de heller å fokusere på, og slå et slag for Arsenal, som står til 5,5 som en interessant utfordrer.

De trekker frem storkjøpet av Declan Rice, og at den unge troppen vil ha lært og være mer sultne etter forrige sesong, samtidig som Manchester City har fornyet forholdsvis lite til dem å være.

Topp fire

Vel så viktig og vanskelig å tippe er Champions League-plassene, men her spås det at Liverpool returnerer raskt til det gode selskap.

Topp fire tror man vil bestå av oddsfavorittene Manchester City (1,05), Arsenal (1,36), Liverpool (1,57) og Manchester United (1,73).

Chelsea, som Liverpool seriestarter mot, nevnes som en lovende kandidat som heller ikke trenger å fokusere på Europa.

«Det er ikke mange trenere i verden som er bedre til å utvikle ungt talent enn Mauricio Pochettino, men arrene etter forrige sesong vil sitte dypt i troppen. Å oppnå en topp fire-plassering denne sesongen kan derfor være et gapt for stort for vestlondonerne, som gir 2,25 for å ta seg inn i Champions League.»

Om Liverpool står det: 

Tror ikke Liverpool er klare til å vippe Manchester City av tronen

Carra og Neville:Tror ikke Liverpool er klare til å vippe Manchester City av tronen

Jamie Carragher og Gary Neville har uttalt seg om den kommende sesongen.

– Sønnen min har bedt meg å skaffe Dominik-drakta, han har allerede Trent og Virgil

– Sønnen min har bedt meg å skaffe Dominik-drakta, han har allerede Trent og Virgil

Lucas Leiva om de tette båndene til Liverpool, trøsten etter hjerteproblemene, gullet som glapp og den utrolige Luis Suarez.

«Liverpool er kanskje et annet prospekt på grunn av den svake sesongen forrige år, men de har også gjort noen spennende forsterkninger i løpet av sommeren. Jürgen Klopp har sjelden to dårlige sesonger på rad som trener og det ser allerede ut til at han har justert systemet sitt med Trent Alexander Arnold i en mer sentral posisjon, så ikke si at du ikke ble advart hvis de røde gjør comeback neste sesong.»

Vi nevner også at majoriteten av de andre bookmakerne virker å ha tro på Jürgen Klopps lag i år.

Turen ned

Den største nedrykksfavoritten over hele linja er ikke overraskende Luton Town til 1,3. Noe mer overraskende er det om vi må si adjø til Fulham og Wolverhampton. Begge står til 4 for nedrykk.

«At Fulham skal lide nedrykk kan virke som et hett tips, men den dårlige formen mot slutten av forrige sesong sammenfalt med spissen Alexandar Mitrovics suspensjon, som er nær ved å forlate klubben i løpet av sommerens overgangsvindu. Marco Silva fristes også av en overgang til utlandet, og det virker som om det er en viss uro i lufta rundt klubben for øyeblikket, så 4 i odds for at de vender tilbake til Championship virker rimelig.»

Ulvene har vært i Premier League siden 2018.

«Wolves er et annet interessant lag. Til tross for en solid debutsesong for Julen Lopetegui, ser det ut til å ha vært mer fokus på avganger i denne fasen av overgangsvinduet, med kaptein Ruben Neves' overgang til Saudi-Arabia som den mest bemerkelsesverdige overgangen som involerer klubben så langt. Hvis Lopetegui drar, kan man frykte at hjulene begynner å falle av på Molineux, så 4 virker ikke som det verste bettet for at West Midlands-klubben går ned.»